Een baby armbandje, met zorg uitgezocht en met liefde gemaakt; het mooiste cadeautje!

Hoera er is een baby'tje geboren! De meest bijzondere gebeurtenis in iemands leven, daar hoort een bijzonder cadeautje bij. Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar een bijzonder cadeautje en ben je daarom op de site van Kleine Zus belandt. Ik denk zomaar dat jij dat speciale cadeautje hier gaat vinden. De collectie baby armbandjes van Kleine Zus is namelijk uitgebreid en met veel liefde en zorg samengesteld. Voor ieder budget een prachtig, met liefde, handgemaakt baby armbandje waarmee je zeker indruk maakt op de ontvanger. Een bijzonder en persoonlijk cadeau, wat een blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere tijd voor de ouders. 

Goed om te weten over een baby armbandje van Kleine Zus

Álle baby armbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig baby armbandje ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het baby armbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. Ik schreef een blog over de veiligheid van baby armbandjes, lees deze zeker even als je vragen hebt over veilige baby armbandjes. Je vindt bij Kleine Zus alleen écht zilveren baby armbandjes, gemaakt van écht sterling zilveren onderdelen, of gold filled baby armbandjes. Losse onderdelen worden aan het baby armbandje gesoldeerd waardoor deze niet zomaar los kunnen raken. Zoek je een baby armbandje met naam of een baby armbandje met initiaal? Alle baby armbandjes zijn uit te breiden met naam- of initiaalbedel waarin ik met de hand de naam of het initiaal van het baby'tje sla met slagletters voor een authentieke look. Je kunt via stel samen de armbandjes uitbreiden met symbolen, geboortesteentjes, of extra bedels.

Ook voor een baby armbandje met geboortesteen ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres, de geboortesteentjes gemaakt van echte halfedelsteentjes met hun eigen waarden en krachten kun je los bij het armbandje meebestellen. Zoek je een orgineel kraamcadeau? Kijk dan vooral even tussen de collectie baby armbandjes, al vanaf €21,95 heb je een prachtig, gepersonaliseerd armbandje waarmee je zeker indruk maakt als je op kraamvisite gaat.

Het mooiste cadeautje voor een pasgeboren baby'tje

Je hebt een prachtig cadeautje uitgezocht en ik heb het speciaal voor jou, met heel veel liefde en plezier handgemaakt. Als je het baby armbandje cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. Alle armbandjes van Kleine Zus worden verpakt in een mooi sieradendoosje voorzien van een kwaliteitsgarantie in het doosje. Je hebt de mogelijkheid een tekst op te geven, die ik voor je op een wenskaartje schrijf en bij het armbandje in het doosje doe. Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo op kraamvisite kunt.

moeder dochter armbandje 10% korting

Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde armbandje dragen?! Ontvang 10% korting op een setje wanneer je een mama armband bij het baby armbandje bestelt. De kortingscode 'setkorting' kun je invoeren tijdens het afrekenen van twee armbandjes. 

Maat baby armbandje

Het kiezen van de juiste maat voor een baby armbandje kan lastig zijn. Lees vooral de blog over de maten van baby armbandjes die ik schreef. Zo weet je zeker dat je een passend armbandje cadeau geeft.

meegroeiservice

Het staat zó lief die kleine baby armbandjes en vaak is het zo jammer als ze het uiteindelijk niet meer kunnen dragen! Met het verlengkettinkje gaat een armbandje een lange tijd mee maar er komt een moment dat het écht niet meer past. Sommigen vinden het leuk om het armbandje te bewaren als aandenken voor later, maar anderen vinden het juist leuk als het armbandje mee kan groeien met het kindje. En laat ik dat nou aanbieden als service! Kijk bij de meegroeiservice voor de mogelijkheden.

Op maat mogelijkheden

Het kan soms zo zijn dat je een bepaald idee in je hoofd hebt voor een speciaal baby armbandje, maar dat je net niet kunt vinden wat je zoekt. Of je wilt je eigen baby armbandje laten vermaken voor je pasgeboren kleintje bijvoorbeeld. Neem vooral contact met me op voor de mogelijkheden.

 

© 2016 - 2022 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel