Een Mama armband van Kleine Zus

Je bent mama, misschien net geworden of juist al langere tijd. Herken je ook dat gevoel van diepe verwondering voor die intense liefde die je kunt voelen voor je kind? Ik blijf het zo bijzonder vinden, die kleine mensjes, mijn kinderen.... Nog elke dag ben ik intens dankbaar voor het feit dat ik mama mag zijn van drie lieverds. Ik geniet van het beleven van de ontwikkeling van mijn kinderen, van een hulpeloos wezentje tot zelfstandige volwassene, met alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen.

Hoe bijzonder is het om een mooi sieraad te dragen die deze diepe verbintenis met je kinderen symboliseert?! Met de mama armbanden van Kleine Zus word je elk moment van de dag herinnerd aan de bijzondere band met je kinderen. De collectie zilveren mama armbanden is heel uitgebreid; kies voor een mooie zilveren mamabangle met de namen van jouw kinderen erin gestempeld, of een prachtige zilveren mama armband met naambedel.  mama armbanden worden gemaakt met écht sterling zilveren onderdelen. 

Goed om te weten over een mama armband van Kleine zus:

  • Alle onderdeeltjes zijn van écht .925 zilver (Sterling zilver) of Gold filled                
  • Alle losse onderdeeltjes worden zorgvuldig gesoldeerd voor extra veiligheid     
  • In alle maten verkrijgbaar, óók als moeder-dochter armbandje    
  • Het stempelen gebeurt met de hand, lettertjes staan daardoor nooit 100% recht, dit geeft de armband zijn charme 
  • Iedere mama armband wordt op bestelling handgemaakt 
  • Iedere bestelling wordt binnen 4 werkdagen verzonden
  • Armbandje eerder nodig? Geen enkel probleem neem even contact op via Whatsapp: 06:42232390

Maat mama armband

Voor alle armbanden maak ik gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de mama-armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de mama-armband goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat ongeveer 2 cm optellen. Je kunt er altijd voor kiezen om je polsmaat door te geven tijdens het bestellen, of de maat van een andere armband.

Standaard maten

Dames 
PolsmaatMaat armband
15 cmS 17 cm
16 cmM 18 cm
17 cm L 18 cm

Een mama armband van kleine zus, een symbool van de diepe verbintenis van een moeder met haar kinderen.

Zoek je een origineel kraamcadeau? En vind je het misschien leuk om de mama eens te verrassen in plaats van weer een cadeau voor het kindje? Dan zit je helemaal goed met een gepersonaliseerde mama armband. Nóg leuker... Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde armbandje dragen?! Ontvang 10% korting op een setje wanneer je een dochterarmbandje bij de mama armband besteld.

© 2016 - 2021 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel