DOOPARMBANDJE

Het dopen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Voor zo'n belangrijk moment geef je als peter, meter, opa, oma of papa en mama graag een speciaal cadeau wat een blijvende herinnering vormt voor later. 

De baby armbandjes van Kleine Zus vormen een bijzonder cadeau voor deze speciale dag. Alle baby armbandjes die je hier ziet kun je uitbreiden met een symboolbedeltje die de speciale betekenis van de gelegenheid van het cadeautje benadrukt. Ik heb kleine zilveren of gouden kruisjes die ik aan het armbandje kan bevestigen of kan een kruisje stempelen op het ronde naambedeltje. Vaak wordt er ook gekozen om de doopdatum op de achterkant van de bedel te laten stempelen. De kruisjes zijn nog niet te selecteren via de website. Wil je deze aan je armbandje bevestigd hebben? Noteer dat dan even in de opmerkingen tijdens het bestellen. Hieronder voeg ik steeds wat voorbeelden toe van dooparmbandjes die je zo kunt bestellen. 

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan even contact met me op via Whatsapp: +31 642232390 of per mail op info@kleinezus.nl.

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2022 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel