Sorteer op

Een mama armband met naam goud van Kleine Zus

Je bent mama, misschien net geworden of juist al langere tijd. Herken je ook dat gevoel van diepe verwondering voor die intense liefde die je kunt voelen voor je kind? Ik blijf het zo bijzonder vinden, die kleine mensjes, mijn kinderen.... Nog elke dag ben ik intens dankbaar voor het feit dat ik mama mag zijn van drie lieverds. Ik geniet van het beleven van de ontwikkeling van mijn kinderen, van een hulpeloos wezentje tot zelfstandige volwassene, met alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen.

Hoe bijzonder is het om een mooi sieraad te dragen die deze diepe verbintenis met je kinderen symboliseert?! Met de gouden mama armbanden met naam van Kleine Zus word je elk moment van de dag herinnerd aan de bijzondere band met je kinderen. De collectie gouden mama armbanden is heel uitgebreid; kies voor een mooie gouden mamabangle met naambedels van jouw kinderen eraan, of een prachtige gouden mama armband met naambedel. De gouden mama armbanden worden gemaakt met Gold filled onderdelen. 

Maat mama armband

Voor alle armbanden maak ik gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de mama-armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de mama-armband goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat ongeveer 2 cm optellen.

Standaard maten

Dames

 

Polsmaat:

Maat armband:

15 cm

S 17 cm

16 cm

M 18 cm

17 cm

L 19 cm

Een gouden mama armband met naaam van kleine zus, een symbool van de diepe verbintenis van een moeder met haar kinderen.

Zoek je een origineel kraamcadeau? En vind je het misschien leuk om de mama eens te verrassen in plaats van weer een cadeau voor het kindje? Dan zit je helemaal goed met een gepersonaliseerde gouden mama armband met naam. Nóg leuker... Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde armbandje dragen?! Ontvang €7,50 korting op een setje wanneer je een dochterarmbandje bij de mama armband besteld.

© 2016 - 2021 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel