Sorteer op

Een gouden baby armbandje, met zorg uitgezocht en met liefde gemaakt; het mooiste cadeautje!

Hoera er is een baby'tje geboren! De meest bijzondere gebeurtenis in iemands leven, daar hoort een bijzonder cadeautje bij. Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar een bijzonder cadeautje en ben je daarom op de site van Kleine Zus belandt. Ik denk zomaar dat jij dat speciale cadeautje hier gaat vinden. De collectie gouden baby armbandjes van Kleine Zus is namelijk uitgebreid en met veel liefde en zorg samengesteld. Voor ieder budget een prachtig, met liefde, handgemaakt gouden baby armbandje waarmee je zeker indruk maakt op de ontvanger. Een bijzonder en persoonlijk cadeau, wat een blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere tijd voor de ouders. 

Goed om te weten over een gouden baby armbandje van Kleine Zus

Álle baby armbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig sieraad ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het baby armbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. Je vindt hier gouden baby armbandjes, gemaakt van Gold filled onderdelen waardoor het armbandje niet verkleurt. Ik schreef er een blog over, deze vind je hier. De gouden baby armbandjes worden zo gemaakt dat er geen losse onderdeeltjes aan het baby armbandje zitten die zomaar los kunnen raken. Via stel samen kun je het armbandje nog uitbreiden met symbolengeboortesteentjes, of extra bedels.

Het mooiste cadeautje voor een pasgeboren baby'tje

Je hebt een prachtig cadeautje uitgezocht en ik heb het speciaal voor jou, met heel veel liefde en plezier handgemaakt. Als je het baby armbandje cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. Alle armbandjes van Kleine Zus worden verpakt in een mooi sieradendoosje voorzien van een kwaliteitsgarantie in het doosje. Je hebt de mogelijkheid een tekst op te geven, die ik voor je op een wenskaartje schrijf en bij het armbandje in het doosje doe. Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo op kraamvisite kunt.

moeder dochter armbandje 10% korting

Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde gouden armbandje dragen?! Ontvang 10% korting op een setje wanneer je een mama armband bij het gouden baby armbandje bestelt. De kortingscode 'setkorting' kun je invoeren tijdens het afrekenen van twee armbandjes. 

Maat baby armbandje

Het kiezen van de juiste maat voor een baby armbandje kan lastig zijn. Lees vooral de blog over de maten van baby armbandjes die ik schreef. Zo weet je zeker dat je een passend armbandje cadeau geeft.

meegroeiservice

Het staat zó lief dat kleine baby armbandje en vaak is het zo jammer als ze het uiteindelijk niet meer kunnen dragen! Met het verlengkettinkje gaat een armbandje een lange tijd mee maar er komt een moment dat het écht niet meer past. Sommigen vinden het leuk om het armbandje te bewaren als aandenken voor later, maar anderen vinden het juist leuk als het armbandje mee kan groeien met het kindje. En laat ik dat nou aanbieden als service! Kijk bij de meegroeiservice voor de mogelijkheden.

Op maat mogelijkheden

Het kan soms zo zijn dat je een bepaald idee in je hoofd hebt voor een speciaal baby armbandje, maar dat je net niet kunt vinden wat je zoekt. Of je wilt je eigen baby armbandje laten vermaken voor je pasgeboren kleintje bijvoorbeeld. Neem vooral contact met me op voor de mogelijkheden.

© 2016 - 2022 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel