Sorteer op

Goed om te weten over een kinderarmbandje goud van kleine zus

Álle kinderarmbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig sieraad ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het kinderarmbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. Je vindt hier Gouden kinderarmbandjes, gemaakt van Gold filled onderdelen. De gouden kinderarmbandjes worden zo gemaakt dat er geen losse onderdeeltjes aan het kinderarmbandje zitten die zomaar los kunnen raken. Zoek je een gouden kinderarmband met naam? Alle kinderarmbandjes zijn uit te breiden met een Gouden naambedel. Ook voor een kinderarmband met geboortesteen ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres, je kunt deze los bij het armbandje meebestellen. 

Maat kinderarmbandje

Voor alle sieraden maak ik gebruik van standaard maten, passend bij de leeftijd van het kind. Het kan echter zo zijn dat het polsje van het kindje waarvoor het sieraad is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat het sieraad goed past kun je het polsje opmeten en bij deze maat voor baby’s 1 cm erbij tellen, voor kinderen tot 2 jaar 1,5 cm en voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen ongeveer 2 cm.

Standaard maten

Kinderen

 

Leeftijd:

Maat armband:

0-6 maanden

11 cm

6-12 maanden

12 cm

12-24 maanden

13 cm

2-3 jaar

14 cm

4-5 jaar

15 cm

6-7 jaar

16,5 cm

Een kinderarmbandje van Kleine Zus; Een uniek en origineel cadeau voor een verjaardag of communie!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau waarmee je zeker punten scoort op een kinderverjaardag? Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor een communie, wat een blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere gebeurtenis? Dan zit je helemaal goed met een lief, gouden kinderarmbandje.

© 2016 - 2022 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel