GEBOORTESTEENTJES VAN KLEINE ZUS


De naam zegt het al: deze geboortestenen staan symbool voor wanneer je geboren bent. Of je kinderen of andere geliefden. Voor elk sterrenbeeld één. Oorspronkelijk waren het edelstenen die de maanden vertegenwoordigden. Maar omdat de prijs per bedel dan zo verschillend zou zijn (denk aan april = diamant) Hebben wij een selectie gemaakt zodat we voor ieder sterrenbeeld een passend (en betaalbaar 🤗) edelsteentje aan kunnen bieden. We maken gebruik van de mooiste facet geslepen halfedelsteentjes die elk hun eigen waarden en krachten hebben en passen bij een sterrenbeeld.


BEVESTIGEN GEBOORTESTENEN

Heb je al een sieraad in de winkelwagen zitten en wil je daar geboortesteentjes aan toevoegen? Dan kun je deze hier bij bestellen. Wij maken de steentjes dan aan het betreffende sieraad en solderen de ringetjes zodat deze stevig vastzitten en niet kwijt kunnen raken. Bij de opmerkingen kun je eventuele wensen ten aanzien van de plaatsing van de steen aangeven. 

Heb je al een sieraad en wil je los geboortestenen bij bestellen? Dat kan! Wij sturen de bedeltjes met open ringetjes aan je op zodat je deze zelf aan bijvoorbeeld de sluiting van een armband of aan een ketting of oorbel kunt bevestigen. 

Moeten de bedeltjes aan je bestaande een armband of ketting geregen worden en wil je dat we de ringetjes dicht solderen? Dan kun je daarvoor opnieuw oprijgen meebestellen en het sieraad aan ons retourneren volgens de instructies daar.

 

Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel