Sorteer op

MEEGROEISERVICE


Niets  liever dan een inimini baby armbandje, hét perfecte kraamcadeau. Maar zooo jammer dat een armbandje maar zo kort gedragen kan worden...  wij vinden dat je je armbandje je hele leven zou moeten kunnen dragen! Dús, daar hebben we een oplossing voor; De unieke meegroeiservice van Kleine Zus; voor álle Kleine Zussen *. 


-Een groter stuk leer aan een armband
-Een andere kleur leer aan een armband 
-Het groter óf kleiner maken van je armband
-Een andere kleur / type koord aan een koordarmbandje

Na het afrekenen van de meegroeiservice stuur je de armband aan Kleine Zus retour. Zorg ervoor dat je deze goed verpakt verstuurt; bij voorkeur in een luchtkussenenvelop. Kies je er toch voor om de armband in een gewone envelop te versturen verpak de armband dan heel goed in keukenpapier bijvoorbeeld!!! De ervaring leert dat gewone enveloppen nog wel eens openscheuren tijdens het verzenden dus we raden je aan een luchtkussenenvelop te gebruiken. De verzending van de armband is voor eigen risico. 

LET OP:

Voeg een briefje bij met daarop je eigen adres en de wensen ten aanzien van het sieraad. Denk hierbij aan de gewenste lengte (aantal cm erbij of eraf) en eventueel de kleur van het leer of koord. 

Retouradres;

Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem

Onder voorbehoud van de beschikbaarheid van gebruikte materialen. Indien dit een probleem vormt nemen we contact met je op voor een passende oplossing.

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel