BEDELS OF NAMEN AAN SIERAAD TOEVOEGEN?


Heb je een sieraad waar je graag bedeltjes of namen aan toe wilt laten voegen? Dat kan!


VOOR ALLE GEREGEN SIERADEN

Je kunt hiervoor opnieuw oprijgen bestellen en bij stel samen de losse onderdelen selecteren die je aan je sieraad wilt laten maken. Vervolgens stuur je het sieraad aan ons retour, volgens de instructies bij het opnieuw oprijgen.  Wij rijgen het sieraad opnieuw op en zorgen dat de bedeltjes toegevoegd worden en sturen het sieraad weer als nieuw naar je terug!


VOOR DE LEREN ARMBANDEN MET RVS SLUITING

Hiervoor bestel je naam toevoegen. Vervolgens stuur je de armband aan ons retour, volgens de instructies vermeld bij deze service. Wij zorgen ervoor dat de naam toegevoegd wordt aan de armband.


ACHTERKANT BESTEMPELEN

WIl je de achterkant van een bestaande bedel of sluiting laten bestempelen? Dat kan ook, daarvoor bestel je achterkant bestempelen pér te bestempelen onderdeel. In de opmerkingen geef je aan wat we waarop mogen stempelen.


RETOURNEREN UIT TE BREIDEN SIERAAD

Na het afrekenen van de onderdelen stuur je het sieraad aan Kleine Zus retour. Zorg ervoor dat je deze goed verpakt verstuurt; bij voorkeur in een luchtkussenenvelop. Kies je er toch voor om de armband in een gewone envelop te versturen verpak de armband dan heel goed in keukenpapier bijvoorbeeld!!! De ervaring leert dat gewone enveloppen nog wel eens openscheuren tijdens het verzenden dus we raden je aan een luchtkussenenvelop te gebruiken. De verzending van het sieraad is voor eigen risico. 

LET OP:

Voeg een briefje bij met daarop je eigen adres, de wensen ten aanzien van het sieraad en het bijbehorende ordernummer. 
Retouradres;

Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem
 
Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel