Oud armbandje opnieuw oprijgen

Misschien heb je nog een  baby armbandje van jezelf, je moeder of oma van vroeger met pareltjes of bloedkoraaltjes? Wat is er nu leuker een oud familie juweeltje weer door te kunnen geven aan een nieuwe generatie! Ik help je graag de onderdeeltjes van het oude armbandje weer te verwerken in een nieuw armbandje, helemaal van deze tijd.

In overleg kijken we naar de mogelijkheden voor het hergebruiken van de kraaltjes en maken we een nieuw ontwerp voor het baby armbandje. Alle onderdelen die ik gebruik zijn door en door echt zilver of gold filled en blijven dus een leven lang mooi.

Je kunt ervoor kiezen het armbandje uit te breiden met een naambedelinitiaalbedel of symbool naar wens.

Wil jij een oud armbandje opnieuw op laten rijgen?

Neem dan contact met me op via Whatsapp; +31642232390. Als je me wat foto's van het armbandje stuurt kunnen we samen bepalen wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kun je hier je bestelling plaatsen en het armbandje aan me opsturen. Dat mag in een luchtkussenenvelop met 1 postzegel naar;

Kleine Zus, Langendijk 38, 4201 CH, Gorinchem

Wat kost het?

De basisprijs voor het opnieuw oprijgen van een oud baby armbandje is €26,95. Dit is voor een armbandje met volledig zilveren onderdelen. Wil je het armbandje uit laten voeren in goud , gold filled, dan komt er €20 bij. In overleg bepalen we wat je nog meer aan het armbandje zou willen hebben, deze onderdelen zijn via stel samen los bij te bestellen.

Sorteer op
© 2016 - 2021 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel