Sorteer op


SOS ARMBAND

De collectie SOS armbanden van Kleine Zus is uitgebreid! We hebben de mooiste SOS armbanden voor dames, heren en kinderen! Is er medische informatie waarvan het belangrijk is dat men daarvan op de hoogte gebracht wordt? Laat het dan door ons stempelen op één van onze armbanden. 


SOS armband baby & kind

SOS armbandDe grootste nachtmerrie van iedere ouder is ongetwijfeld het kwijt raken van je kind. Op drukke plaatsen zijn ze soms ongemerkt ineens verdwenen! Wat een fijn en veilig gevoel geeft het niet als je er zeker van bent dat men contact met je op kan nemen. Op de SOS armbanden van Kleine Zus stempelen we een telefoonnummer en/of de naam van je kindje. De plaatjes zijn gemaakt van echt zilver of gold filled, een leven lang mooi! Niet alleen zijn de SOS armbanden van Kleine Zus extra veilig, maar ze zien er ook nog eens hip en trendy uit! Zijn de de SOS armbanden uit de standaard collectie niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem. Kijk gerust eens bij de andere armbanden met naam de mogelijkheden om persoonlijke informatie te verwerken zijn uitgebreid. Heb je vragen over een SOS armband op maat? Je mag altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag!


SOS armband dames

SOS armband damesIs er medische informatie waarvan het belangrijk is dat men daarvan op de hoogte gebracht wordt? Laat het dan door ons stempelen op één van onze armbanden. Onze collectie armbanden met naam is zeer uitgebreid en biedt de mogelijkheid een SOS armband naar wens uit te laten voeren in zilver of goud. Op de naambedels van Kleine Zus past een 06- nummer voorop en de bedel kan aan de achterkant met tekst bestempeld worden. Ook hebben we diverse koordarmbandjes waar we wat meer tekst op kunnen stempelen.  Zijn de de SOS armbanden uit de standaard collectie niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem. Kijk gerust eens bij de andere armbanden met naam, de mogelijkheden om persoonlijke informatie te verwerken zijn uitgebreid. Heb je vragen over een SOS armband op maat? Je mag altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag!


SOS armband heren

Ook voor heren geldt dat we uitgebreide mogelijkheden hebben om medische informatie te verwerken in een SOS armband die mooi en stijlvol is. Bekijk onze collectie leren armbanden of zilveren armbanden met naam. Op de leren armbanden met naam kunnen we 5 regels met tekst en in totaal ca 50 leestekens stempelen. Op de naambedels van Kleine Zus past een 06- nummer voorop en de bedel kan aan de achterkant met tekst bestempeld worden. Ook hebben we diverse koordarmbandjes waar we wat meer tekst op kunnen stempelen.  Heb je vragen over een SOS armband op maat? Je mag altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag!


Ons meest populaire SOS armbandje voor jongens

SOS armband jongenOns meest verkochte SOS armbandje voor jongens is met stip dit armbandje. Gemaakt met stoer leerkoord waaraan wel een stevig, echt zilveren sluitinkje zit zodat het armbandje niet zomaar kwijt kan raken. het plaatje is gematteerd.


Meest populaire SOS armbandje voor meisjes

SOS armband meisjeVoor de meiden is het SOS armbandje met glanzende afwerking favoriet. Voor dit lieve armbandje kun je kiezen uit maar liefst 12 kleurtjes nylonkoord. Wellicht vind je het nog leuk er een klein symboolbedeltje aan te laten maken? Geen probleem deze kun je los bij bestellen.


Meegroeiservice SOS armbandjes

Onze SOS armbandjes kun je dag en nacht dragen. Lekker makkelijk, een keer om doen en nooit meer af. Na verloop van tijd zal het koord wellicht wat slijten of verkleuren, of misschien ben je het kleurtje wel zat. Met onze meegroeiservice kun je je sos armbandje voor maar €7 helemaal weer in een nieuw jasje laten steken. We poetsen het SOS plaatje mooi voor je op, zetten er een nieuw koord aan en sturen je sos armbandje weer als nieuw naar je terug!

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel