Een leren armband heren met naam van Kleine Zus

Kleine Zus heeft een brede collectie leren armbanden voor heren met naam; voor ieder wat wils! Voor de leren armband heren met naam maken we gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een stevig en sterk eindresultaat. We gebruiken magnetische RVS sluitingen in 4 varianten, mat of glimmend in 10 en 15 mm breedte. Daarnaast maken we gebruik van mooi europees echt rundleer in verschillende kleuren en vlechtwerken.

Opmeten leren armband heren met naam

Om er zeker van te zijn dat de leren armband heren met naam mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een lineaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of andere armband opmeten;
Kun je een goed passend horloge of andere armband opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.

Maat leren armband heren met naam

Voor alle leren armband heren met naam maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de heren armband met naam goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat 2 cm optellen. HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat, met de hand, dus geef jouw polsmaat door bij je bestelling en we maken de heren armband met naam mooi passend!

Standaard maten

Heren

 

Polsmaat:

Maat armband:

19 cm

S 21 cm

20 cm

M 22 cm

21 cm

L 23 cm

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel