Een kralen armband heren met naam van Kleine Zus

Kleine Zus heeft een brede collectie heren armbanden met naam; voor ieder wat wils! Voor de collectie kralen armbanden voor heren met naam maken we gebruik van verschillende, hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een stevig en sterk eindresultaat. Zo gebruiken we écht .925 (sterling) zilveren onderdelen, of gold filled onderdelen, gecombineerd met de mooiste natuursteenkralen. Alle armbanden maken we op bestelling, met de hand, in ons knusse atelier in Gorinchem. 

Materiaal kralen armband heren met naam | Gold filled & Sterling zilver

Voor onze kralen armband voor heren met naam maken we uitsluitend gebruik hoogwaardige gold filled of sterling zilveren onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw gouden armband met naam heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. De zilveren onderdelen zijn door en door zilver en blijven dus ook een leven lang mooi!

Opmeten kralen armband voor heren met naam

Om er zeker van te zijn dat de  kralen armband voor heren met naam mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een lineaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of andere armband opmeten;
Kun je een goed passend horloge of andere armband opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.

Maat  kralen armband voor heren met naam

Voor alle kralen armbanden voor heren met naam maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de  kralen armband voor heren met naam goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat 2 cm optellen. HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat, met de hand, dus geef jouw polsmaat door bij je bestelling en we maken de heren armband met naam mooi passend!

Standaard maten

Heren

 

Polsmaat:

Maat armband:

19 cm

S 21 cm

20 cm

M 22 cm

21 cm

L 23 cm

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel