Een zilveren armband met naam heren van Kleine Zus

Kleine Zus heeft een brede collectie zilveren armbanden met naam heren; voor ieder wat wils! Voor de collectie Zilveren armband met naam heren maken we gebruik van verschillende, hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een stevig en sterk eindresultaat. Zo gebruiken we écht .925 (sterling) zilveren onderdelen, gecombineerd met de mooiste natuursteenkralen. Alle armbanden maken we op bestelling, met de hand, in ons knusse atelier in Gorinchem. 

Materiaal zilveren armband met naam heren | Echt .925 (sterling) zilver

Voor onze kralen armband voor heren met naam maken we uitsluitend gebruik hoogwaardige  door en door sterling zilveren onderdelen!  

Opmeten zilveren armband met naam heren

Om er zeker van te zijn dat de  zilveren armband met naam heren mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een lineaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of andere armband opmeten;
Kun je een goed passend horloge of andere armband opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.

Maat zilveren armband met naam heren 

Voor alle zilveren armband met naam heren  maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de  zilveren armband met naam heren goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat 2 cm optellen. HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat, met de hand, dus geef jouw polsmaat door bij je bestelling en we maken de heren armband met naam mooi passend!

Standaard maten

Heren

 

Polsmaat:

Maat armband:

19 cm

S 21 cm

20 cm

M 22 cm

21 cm

L 23 cm

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel