VEILIGHEID BABY ARMBANDJES


Wat staat het enorm schattig zo'n fijn baby armbandje om het polsje van een pasgeboren kleintje. En wat dacht je van zo'n stoere leren armband voor hippe dreumessen? Naast dat het een outft helemaal afmaakt is zo'n gepersonaliseerd armbandje natuurlijk een prachtige herinnering voor later. Maar hoe zit dat eigenlijk met de veiligheid van zo'n baby armbandje?

Alle baby armbandjes van Kleine Zus zijn ook draagbaar voor de allerkleinsten! Dat maakt dat we extra, éxtra zorgvuldig omgaan met het design van het babyarmbandje. Baby's hebben de neiging álles in dat kleine mondje te stoppen en je moet er niet aan denken dat er een bedeltje loslaat. Of zo'n heerlijke, drukke, baldadige peuterbink... het is niet de bedoeling dat de armband foetsie is na een middagje ravotten in de speeltuin.


DESIGN VEILIG BABY ARMBANDJE

Om dat te voorkomen gebruiken we alleen de allersterkste materialen! De kralenarmbandjes worden geregen op supersterk RVS staaldraad wat met 49 kleine draadjes in elkaar gevlochten is, en vervolgens gecoat is met nylon om slijtage tegen te gaan. De leren armbandjes worden gemaakt van écht en duurzaam rundleer wat in de sluiting wordt vastgelijmd met extra sterke lijm, speciaal voor sieraden. En tot slot worden alle ringetjes van bedeltjes zorgvuldig dichtgesoldeerd zodat ook deze de nodige trekkracht kunnen doorstaan. 


VEILIGHEID MATERIAAL BABY ARMBANDJE

Ook het materiaal is een belangrijk aspect voor de veiligheid van het baby armbandje. Voor alle armbandjes maken we gebruik van anti-allergische materialen.

Alle onderdeeltjes van de zilveren baby armbandjes van Kleine Zus zijn van écht sterling zilver. Van de knijpkraaltjes tot aan het slotje, verlengkettinkje en alle bedeltjes en kraaltjes.

De gouden baby armbandjes worden gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene, gold filled onderdelen. Deze onderdelen bestaan voor 5% uit echt goud in tegenstelling tot gold plated onderdelen welke bestaan uit 0,05% goudDit maakt dat het armbandje bij juist gebruik een leven lang zijn mooie laagje goud behoudt en hiermee ook zijn anti-allergische eigenschappen.

De jongensarmbanden worden ook gemaakt van écht zilveren onderdelen of bevatten een RVS sluiting, en ook hiermee is de mogelijkheid op een allergie zo goed als uitgesloten.


TOEZICHT

Máár dat neemt niet weg dat je met kleintjes altijd uit moet kijken. Hoe bewust we ook omgaan met het zo veilig mogelijk maken van de armbandjes; een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt voor alle sieraden bij kinderen onder de 3 jaar en dus ook voor de sieraden van Kleine Zus. Daarom moeten de armbandjes van Kleine Zus door kinderen tot 3 jaar áltijd onder toezicht van een volwassene gedragen worden. 


TIPS VOOR EXTRA VEILIGHEID

  • Houdt je baby altijd in de gaten als het een baby armbandje draagt
  • Doe het armbandje af bij druk kinderspel, slapen en badderen
  • Kies voor duurzame anti-allergische materialen zoals echt zilver en goud of gold filled
  • Controleer het armbandje regelmatig op gebreken
  • Stuur je armbandje eens per jaar retour om het opnieuw op te laten rijgen en na te laten kijken op gebreken.

MEEGROEISERVICE

Met onze meegroeiservice kun je het armbandje steeds opnieuw op laten rijgen en indien gewenst laten verlengen. We raden je aan dit 1x per jaar te doen. Zo ben je er zeker van dat alle onderdelen van het armbandje in goede, veilige staat verkeren. Meer weten over onze meegroeiservice? Kijk dan hier.


Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben over de veiligheid van de baby armbandjes van Kleine Zus, neem dan vooral contact met ons op zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

LIEFS MAAIKE & PAULINE

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel