per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 96 resultaten
  • 1
  • 2


EEN BABY ARMBANDJE MET ZORG UITGEZOCHT EN MET LIEFDE GEMAAKT; HET MOOISTE CADEAUTJE!


Hoera er is een baby'tje geboren! De meest bijzondere gebeurtenis in iemands leven, daar hoort een bijzonder kraamcadeautje bij.  Wij maken het perfecte baby armbandje met heel veel liefde voor jou op bestelling met de hand! Een bijzonder en persoonlijk cadeau, wat een blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere tijd voor de ouders. 


GOED OM TE WETEN OVER EEN BABY ARMBANDJE VAN KLEINE ZUS

Álle baby armbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig en sterk baby armbandje ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het baby armbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. We schreven een blog over de veiligheid van baby armbandjes, lees deze zeker even als je vragen hebt over veilige baby armbandjes. 


ZILVEREN BABY ARMBANDJES

Baby armbandje


Je vindt bij Kleine Zus alleen écht zilveren baby armbandjes, gemaakt van door en door écht sterling zilveren onderdelen,  Losse onderdelen worden aan het baby armbandje gesoldeerd waardoor deze niet zomaar los kunnen raken.


GOUDEN BABY ARMBANDJES

baby armbandje goud

Onze gouden baby armbandjes zijn gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen. Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw gouden baby armbandje heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over.


BABY ARMBANDJE MET NAAM

Baby armbandje met naam

Alle baby armbandjes zijn uit te breiden met naam- . initiaal- of symboolbedels waarin we met slagletters de naam, het initiaal of het symbool slaan voor een unieke, authentieke look. 


BABY ARMBANDJE JONGEN

Baby armbandje jongen

Wist je dat we ook een collectie met de allergaafste baby armbandjes voor jongens hebben? Favoriet is koordarmbandje sjoerd met stoer leerkoord. Maar ook onze baby armbandjes met de mooiste natuursteenkralen zijn enorm populair!

baby armbandje jongen


GEBOORTESTEEN AAN HET BABY ARMBANDJE?

Ook voor een baby armbandje met geboortesteen ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres! Onze geboortesteentjes worden gemaakt van echte halfedelsteentjes die we verwerken in een lief subtiel hangertje. De edelsteentjes hebben elk hun eigen waarden en krachten die beschreven worden op een kaartje welke je bij het geboortesteentje ontvangt. 


MOEDER- DOCHTERARMBANDJE 10% KORTING!

Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde armbandje dragen?! Ontvang 10% korting op een setje wanneer je een mama armband bij het baby armbandje bestelt. De kortingscode 'setkorting' kun je invoeren tijdens het afrekenen van twee armbandjes. 


MAAT BABY ARMBANDJE

Het kiezen van de juiste maat voor een baby armbandje kan lastig zijn. Lees vooral de blog over de maten van baby armbandjes die ik schreef. Zo weet je zeker dat je een passend armbandje cadeau geeft.


UNIEKE MEEGROEISERVICE BABY ARMBANDJES

Het staat zó lief die kleine baby armbandjes en vaak is het zo jammer als ze het uiteindelijk niet meer kunnen dragen! Met het verlengkettinkje gaat een armbandje een lange tijd mee maar er komt een moment dat het écht niet meer past. Sommigen vinden het leuk om het armbandje te bewaren als aandenken voor later, maar anderen vinden het juist leuk als het armbandje mee kan groeien met het kindje. En laten we dat nou aanbieden als service! Kijk bij de meegroeiservice voor de mogelijkheden.


HET MOOISTE KRAAMCADEAUTJE VOOR EEN PASGEBOREN BABY'TJE

Je hebt een prachtig kraamcadeautje uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier handgemaakt. Als je het baby armbandje cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle baby armbandjes van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten wat confetti voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo op kraamvisite kunt.


WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN BABY ARMBANDJE VAN KLEINE ZUS?

We maken alle baby armbandjes op bestelling, met de hand, in ons gezellige atelier in Gorinchem. We verzenden je pakketje binnen 4 werkdagen en in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag. Heb jij de baby armband eerder nodig? Geen probleem, je mag altijd contact met ons opnemen voor een (kosteloze) spoedbestelling. We verzenden onze baby armbandjes gratis per brievenbuspost, wil jij graag een track & trace ontvangen? Dat kan, daarvoor kun je kiezen in het bestelproces.


BABY ARMBANDJE INKORTEN OF LATEN VERLENGEN?

Verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren! Graag bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding van de verzend- en verpakkingskosten je baby armbandje toch mooi op maat te maken. Als service; omdat we heel graag willen dat jij onze Kleine Zus met plezier kan worden gedragen!

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel