LOVY SIERADEN COLLECTIE & BEDELS


Helaas is de webshop van LOVY sieraden gesloten. Wij voelen ons ontzettend dankbaar en vereerd dat wij de klanten van LOVY verder mogen helpen met het uitbreiden of repareren van een bestaande armband, of mogen helpen bij het samenstellen van een nieuwe armband. 


UITBREIDING BESTAAND SIERAAD

Heb je een LOVY sieraad waar je graag bedeltjes of namen aan toe wilt laten voegen?  Dat kan! Je kunt hiervoor de meegroei- en reparatieservice bestellen en bij de LOVY onderdelen de bedels selecteren die je aan je sieraad wilt laten maken. Vervolgens stuur je het sieraad aan ons retour, volgens de instructies vermeld bij de meegroei- en reparatieservice. Wij rijgen je armbandje opnieuw op en zorgen dat de bedeltjes aan je sieraad gesoldeerd worden en sturen je sieraad weer als nieuw naar je terug!


REPARATIE LOVY SIERAAD

Moet jouw LOVY sieraad gerepareerd worden? Dan kun je hiervoor de reparatie / meegroeiservice afrekenen en het sieraad retourneren volgens instructies daar.


BESTELLING LOVY COLLECTIE

We proberen zoveel mogelijk items van de LOVY collectie aan te bieden, maar dat zal niet voor het hele assortiment gaan. In het overzicht hieronder kun je alle artikelen vinden en zien welke wij nog kunnen verzorgen (wordt aangevuld).  Je kunt deze gewoon via onze webshop bestellen en afrekenen.

Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel