Sorteer op
Sorteer op

MOEDERDAG ARMBAND


Zoek jij een mooie moederdag armband voor jouw moeder? Zoek dan niet verder. Bij Kleine Zus vind je de mooiste armbanden voor mama. Die helemaal naar wens te personaliseren zijn. Voor jouw moederdag armband maken we alleen gebruik van de allermooiste hoogwaardige edelmetalen, gecombineerd met de prachtigste edelsteentjes!


Moederdag armband met naam

We kunnen ons niet voorstellen dat er een moeder is, die niet blij wordt van zo'n betekenisvol cadeau. Kies voor een mooie moerderdag armband waarin de namen en/of geboortedata van haar kinderen verwerkt worden. De armbanden van Kleine Zus zijn gemaakt van echt zilveren of gold filled onderdelen, alleen de allerbeste kwaliteit, voor een moederdag sieraad dat een leven lang mooi blijft. Voor moeders met meerdere kinderen bestaat de mogelijkheid meerdere bedels aan de armband te laten plaatsen of een bedel aan voor- en achterzijde te bestempelen. Als er later kindjes bij mogen komen kan de armband eenvoudig uitgebreid worden.


Moederdag armband met letter

Misschien houd je het liever iets subtieler en kies je voor een wat fijner bedeltje voor aan de moederdag armband. Onze armbanden met letter bieden uitgebreide mogelijkeden tot personalisatie. Kies voor de initalen van haar kinderen of personaliseer met geboortebloemen, geboortestenensterrenbeeldtekens of een van onze andere symbolen.


Gouden armband moederdag

Zoek jij een gouden armband voor moederdag? Dan ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres! We werken met hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden, dat is dus wel 100x meer goud? Jouw gouden moederdag armband heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. Goed om te weten; onze gouden moederdag armbanden hebben een prachtige, zacht geelgouden kleur, net als een volledig gouden sieraad.


Zilveren armband moederdag

Is jouw moeder meer van zilveren sieraden? Kies dan voor een mooie écht .925 sterling zilveren armband van Kleine Zus. Zilver is een hypoallergeen materiaal wat een leven lang mee gaat. De onderdelen van de zilveren moederdag armband zijn door en door zilver en blijven daardoor mooi. De letters van de naam op de armband kunnen we voor je inkleuren met een speciaal middeltje waardoor deze oxideren en zwart kleuren, hierdoor valt de naam nog meer op. Je kunt er tevens voor kiezen de letters in de armband met naam blanco te laten.


Meer moederdag cadeau inspiratie nodig?

Ben je niet alleen op zoek naar een speciaal moederdag sieraad en wil je nog wat meer inspiratie opdoen voor originele en unieke cadeaus voor moederdag? Wij schreven er een hele leuke blog over mét linkjes! Veel handgemaakte unieke cadeautjes ter inspiratie!

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel