Sorteer op
Sorteer op

MOEDERDAG KETTINGEN 


Waar je veel mama's tegenwoordig heel blij mee maakt voor moederdag is een mooie gepersonaliseerde ketting. Er zijn verschillende manieren om extra symboliek aan de moederagketting toe te voegen. Te beginnen natuurlijk met de naam & geboortedatum. In de collectie van Kleine Zus vind je prachtige naamkettingen. Allemaal helemaal handgemaakt van echt zilver of gold filled. Maar misschien houdt je het liever wat simpeler en daarmee goedkoper en kies je voor een geboortesteenketting met alleen een prachtig edelsteentje passend bij het sterrenbeeld van de kinderen?


Moederdag ketting met geboortestenen

Wist je dat je elke ketting in onze shop uit kunt breiden met een geboortesteen van echt (half)edelsteen?! We selecteerden de prachtigste edelsteentjes, elk passend bij een sterrenbeeld voor aan jouw moederdagketting . Een lief fijn steentje van 4 mm, facet geslepen voor een subtiele schittering, verwerkt in een mooi gouden of zilveren hangertje. Als je kiest voor een geboortesteen aan je moederdagketting ontvang je een kaartje met de uitleg van de werking van het steentje bij je sieraad.


Moederdag ketting met geboortebloem

Nog niet heel lang in onze collectie maar de lieve fijne geboortebloemen kunnen we voor je stempelen op een subtiel initiaalbedeltje of op een van onze naambedels. Een prachtige symboliek om de moederdagketiing extra waarde mee te geven. Wanneer je een geboortebloem laat stempelen op je ketting ontvang je een kaartje bij je bestelling met de daarop de symboliek van de geboortebloem toegelicht.


Een gouden moederdag ketting

Met al het aanbod in moederdag kettingen kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig kiezen is. Kies je voor echt goud? Heel mooi, maar ook heel kostbaar. Een mooi alternatief voor echt goud is gold filled. Gold filled geboorte kettingen bestaan voor 5 % uit echt goud in tegenstelling tot gold plated sieraden die slechts 0,05% goud bevatten. Gold filled moederag kettingen zijn dan ook waterproof en kunnen een leven lang mooi blijven bij juist gebruik! Gold filled kettingen zijn hypoallergeen.


Een zilveren moederdag ketting

Misschien past een echt zilveren moederdag ketting beter bij degene voor wie je het cadeautje koopt? Bij Kleine Zus maken we alleen gebruik van echt door en door zilveren onderdelen waardoor een stevig, sterk, duurzaam sieraad onstaat wat een leven lang mooi blijft en dag en nacht gedragen kan worden.


De mooiste handgemaakte, gepersonaliseerde moederdag kettingen vind je bij Kleine Zus!

Hoe speciaal is het, dat we de, door jou met liefde en zorg uitgezochte gepersonaliseerde moederdag ketting, helemaal op maat, op bestelling, met de hand voor je maken. We steken extra veel liefde en zorg in onze gepersonaliseerde moederdag kettingen! Alle letters en symbolen worden met de hand in de bedels gestempeld voor een unieke en originele, gerpersonaliseerde ketting!


Het mooiste moederdagcadeautje, met liefde verpakt!

Je hebt een prachtige moederdag ketting uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier handgemaakt. Als je de ketting cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle moederdag kettingen van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloemetje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een prachtig cadeautje!


Meer moederdag cadeau inspiratie nodig?

Ben je niet alleen op zoek naar een speciaal moederdag sieraad en wil je nog wat meer inspiratie opdoen voor originele en unieke cadeaus voor moederdag? Wij schreven er een hele leuke blog over mét linkjes! Veel handgemaakte unieke cadeautjes ter inspiratie!

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel