Sorteer op
Sorteer op

MOEDERDAG OORBELLEN


Wist je dat je dat Kleine Zus ook diverse mogelijkheden heeft om oorbellen te personaliseren voor moederdag?! Kies voor een setje oorbellen met de letter van haar kinderen eraan? Te krijgen in gold filled én echt zilver. Of misschien houdt ze meer van edelsteentjes? Kies dan voor een setje oorbellen met geboortesteentjes


Moederdag oorbellen met geboortestenen

Wist je dat je de oorbellen in onze shop uit kunt breiden met een geboortesteen van echt (half)edelsteen?! We selecteerden de prachtigste edelsteentjes, elk passend bij een sterrenbeeld voor aan jouw moederdag oorbellen . Een lief fijn steentje van 4 mm, facet geslepen voor een subtiele schittering, verwerkt in een mooi gouden of zilveren hangertje. Als je kiest voor een geboortesteen aan je moederdag oorbellen ontvang je een kaartje met de uitleg van de werking van het steentje bij je sieraad.


Moederdag oorbellen met geboortebloem

Nog niet heel lang in onze collectie maar de lieve fijne geboortebloemen kunnen we voor je stempelen op een subtiel initiaalbedeltje aan een van onze oorbelletjes. Een prachtige symboliek om de moederdag oorbellen extra waarde mee te geven. Wanneer je een geboortebloem laat stempelen op aan je oorbellen ontvang je een kaartje bij je bestelling met de daarop de symboliek van de geboortebloem toegelicht.


Gouden moederdag oorbellen

Met al het aanbod in oorbellen kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig kiezen is. Kies je voor echt goud? Heel mooi, maar ook heel kostbaar. Een mooi alternatief voor echt goud is gold filled. Gold filled moederdag oorbellen bestaan voor 5 % uit echt goud in tegenstelling tot gold plated sieraden die slechts 0,05% goud bevatten. Gold filled moederag oorbellen zijn dan ook waterproof en kunnen een leven lang mooi blijven bij juist gebruik! Gold filled oorbellen zijn hypoallergeen.


Zilveren moederdag oorbellen

Misschien passen echt zilveren moederdag oorbellen beter bij degene voor wie je het cadeautje koopt? Bij Kleine Zus maken we alleen gebruik van echt door en door zilveren onderdelen waardoor een stevig, sterk, duurzaam sieraad onstaat wat een leven lang mooi blijft en dag en nacht gedragen kan worden.


De mooiste handgemaakte, gepersonaliseerde moederdag oorbellen vind je bij Kleine Zus!

Hoe speciaal is het, dat we de, door jou met liefde en zorg uitgezochte gepersonaliseerde moederdag oorbellen, helemaal op maat, op bestelling, met de hand voor je maken. We steken extra veel liefde en zorg in onze gepersonaliseerde moederdag oorbellen! Alle letters en symbolen worden met de hand in de bedels gestempeld voor een unieke en originele uitstraling.


Het mooiste moederdagcadeautje, met liefde verpakt!

Je hebt een prachtig moederdag cadeau uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier handgemaakt. Als je de oorbellen cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle moederdag oorbellen van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloemetje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een prachtig cadeautje!


Meer moederdag cadeau inspiratie nodig?

Ben je niet alleen op zoek naar een speciaal moederdag sieraad en wil je nog wat meer inspiratie opdoen voor originele en unieke cadeaus voor moederdag? Wij schreven er een hele leuke blog over mét linkjes! Veel handgemaakte unieke cadeautjes ter inspiratie!

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel