MOEDERDAG 3 GENERATIE ARMBAND


Verras jij mama én oma deze moederdag met een bijzonder sieraad die jullie verbintenis symboliseert? Bij Kleine Zus vind je de mooiste moeder dochter armbanden die allemaal uit te breiden zijn tot een set voor 3 of misschien wel meer generaties! En nog leuker, ze zijn helemaal naar wens te personaliseren. Voor jullie 3 generatie moederdag armband maken we alleen gebruik van de allermooiste hoogwaardige edelmetalen, gecombineerd met de prachtigste edelsteentjes!


Moederdag 3 generatie armband met naam

We kunnen ons niet voorstellen dat er een moeder of oma is, die niet blij wordt van zo'n betekenisvol cadeau. Kies voor een mooie 3 generatie armband waarin de namen en/of geboortedata van de (klein)kinderen verwerkt worden. De armbanden van Kleine Zus zijn gemaakt van echt zilveren of gold filled onderdelen, alleen de allerbeste kwaliteit, voor een moederdag sieraad dat een leven lang mooi blijft. Voor moeders en oma's met meerdere (klein)kinderen bestaat de mogelijkheid meerdere bedels aan de armband te laten plaatsen of een bedel aan voor- en achterzijde te bestempelen. Als er later kindjes bij mogen komen kan de armband eenvoudig uitgebreid worden.


Moederdag 3 generatie armband met letter

Misschien houden jullie het liever iets subtieler en kies je voor een wat fijner bedeltje voor aan de 3 generatie armband? Onze armbanden met letter bieden uitgebreide mogelijkeden tot personalisatie. Kies voor de initalen van haar (klein)kinderen of personaliseer met geboortebloemen, geboortestenensterrenbeeldtekens of een van onze andere symbolen.


Gouden 3 generatie armband moederdag

Houden jullie van goud? Dan ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres! We werken met hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden, dat is dus wel 100x meer goud? Jouw gouden 3 generatie armband heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. Goed om te weten; onze gouden moederdag armbanden hebben een prachtige, zacht geelgouden kleur, net als een volledig gouden sieraad.


Zilveren 3 generatie armband moederdag

Zijn jullie meer van zilveren sieraden? Kies dan voor een mooie écht .925 sterling zilveren 3 generatie armband van Kleine Zus. Zilver is een hypoallergeen materiaal wat een leven lang mee gaat. De onderdelen van de zilveren moederdag armband zijn door en door zilver en blijven daardoor mooi. 


Meer moederdag cadeau inspiratie nodig?

Ben je niet alleen op zoek naar een speciaal moederdag sieraad en wil je nog wat meer inspiratie opdoen voor originele en unieke cadeaus voor moederdag? Wij schreven er een hele leuke blog over mét linkjes! Veel handgemaakte unieke cadeautjes ter inspiratie!

© 2016 - 2023 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel