per pagina
Sorteer op
    61 - 78 van 78 resultaten
  • 1
  • 2

VADERDAG CADEAU


Vaderdag 2024 s op zondag 16 juni. Ben je op zoek naar een uniek vaderdag cadeau? Dan ben je bij Kleine Zus helemaal aan het juiste adres! Herken je dat gevoel van diepe verwondering voor die intense liefde die je kunt voelen voor je kind? Hoe bijzonder is het om een mooi sieraad te dragen die deze diepe verbintenis met je kinderen symboliseert?!​

Let op; al onze Vaderdag cadeaus maken wij op bestelling helemaal met de hand. Het is dus verstandig ruim op tijd aan de slag te gaan met het uitkiezen van jouw vaderdag cadeau. Wij adviseren jouw cadeautje minimaal 2 weken van tevoren vast te bestellen. Dan ben je er zeker van dat je je cadeau op tijd in huis hebt!


De mooiste Vaderdag cadeaus

Onze collectie bestaat uit de mooiste sieraden voor Vaderdag. Allemaal met liefde, op bestelling, handgemaakt! We gebruiken alleen de allerbeste hoogwaardige materialen (echt zilver, gold filled en de mooiste natuurstenen, RVS en Europees rundleer). Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? Dan ben je bij kleine zus op het juiste adres! 


Gepersonaliseerd Vaderdag cadeau

Eerlijk is eerlijk, vaak zijn gepersonaliserde vaderdagcadeaus een schot in de roos. We geven je graag wat tips voor een mooi gepersonaliseerd vaderdagsieraad. Kies ervoor de namen of letters van zijn kinderen te verwerken in een mooie armband met naam of armband met letterbedel. Houdt jouw vader van kettingen? Kies dan een van onze prachtige herenkettingen. Personaliseer de Vaderdag sieraden met data, sterrenbeeldtekens of een van onze andere symbolen.


Vaderdag cadeau armband 

We kunnen ons niet voorstellen dat er een vader is, die niet blij wordt van zo'n betekenisvol cadeau. Kies voor een mooie Vaderdag armband waarin de namen en/of geboortedata van zijn kinderen verwerkt worden. De armbanden van Kleine Zus zijn gemaakt van echt zilveren, gold filled of RVS onderdelen, alleen de allerbeste kwaliteit, voor een vaderdag sieraad dat een leven lang mooi blijft. Voor vaders met meerdere kinderen bestaat de mogelijkheid meerdere bedels aan de armband te laten plaatsen of een bedel aan voor- en achterzijde te bestempelen of om meerdere namen in de RVS sluiting te stempelen. Als er later kindjes bij mogen komen kan de armband eenvoudig uitgebreid worden.


Vaderdag cadeau ketting

Waar je papa's tegenwoordig ook blij mee maakt is een mooie herenketting. Er zijn verschillende manieren om extra symboliek aan het sieraad toe te voegen. Te beginnen natuurlijk met de naam & geboortedatum. In de collectie van Kleine Zus vind je prachtige herenkettingen. Allemaal helemaal handgemaakt van echt zilver of gold filled. Maar misschien houdt je het liever wat simpeler en daarmee goedkoper en kies je voor een geboortesteenketting met alleen een prachtig edelsteentje passend bij het sterrenbeeld van de kinderen?


Vaderdag cadeau vader dochter armband

Het allerschattigst in onze collectie vinden wij toch wel onze vader dochter armbanden. Hoe ontzettend leuk om samen met je dochter dezelfde armband te kunnen dragen! Het kopen van een vader en dochter armband is iets super speciaals, jullie band is blijvend en jullie vader dochter sieraad zou dat ook moeten zijn! Bij Kleine Zus werken we dan ook uitsluitend met de allerbeste materialen om jullie vader dochter armband samen te stellen.


Vaderdag cadeau vader zoon armband

Ook voor vader en zoon hebben we uitgebreide mogelijkheden voor een vader zoon set! Gaan jullie voor dezelfde armband? Staat het gewenste model niet tussen de artikelen? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden op maat, hier rekenen we geen extra kosten voor. We denken met liefde mee voor een prachtige Vaderdag vader zoon armband!


Vaderdag cadeau 3 generatie armband

Een heel bijzonder vaderdagcadeau wat de bijzondere band tussen de generaties symboliseert. Hoe bijzonder als opa, papa en zoon dezelfde armband dragen. En heel makkelijk want je hebt gelijk een vaderdagcadeau voor opa! Kies jij deze Vaderdag voor een 3 generatie armband

 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel