REPARATIE SIERAAD KLEINE ZUS


Je hebt met zorg een mooi sieraad uitgezocht of misschien wel cadeau gekregen en wij hebben het met heel veel liefde helemaal met de hand voor je gemaakt. We werken alleen met de àllerbeste materialen voor het allermooiste en duurzaamste resultaat.

Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er iets kapot gaat aan jouw sieraad. Geen probleem! Wij repareren het met liefde voor je!

Om ervoor te zorgen dat jouw sieraad zo mooi blijft verzamelden we hier alle tips met betrekking tot het onderhoud ervan voor je.  We raden je aan die eens door te lezen om er zeker van te zijn dat jouw sieraad een leven lang mooi blijft.


SLOTJE KAPOT (OPENGEBOGEN)

We krijgen vaak berichtjes over slotjes die kapot zijn. Vaak zijn deze opengebogen. Dit kan gebeuren wanneer je blijft hangen of wanneer er aan het sieraad getrokken wordt. Vaak kun je dat zelf eenvoudig weer terug buigen zodat het weer goed sluit. Mocht dat niet lukken mag je het sieraad altijd even naar ons opsturen hoor dan kijken wij ernaar.  We vragen je dan alleen de vergoeding verzendkosten af te rekenen (voor de kosten die wij moeten maken om het sieraad weer op te sturen. Je mag het sieraad dan aan ons opsturen in een luchtkussenenvelopje met een begeleidend briefje met het retouradres en het ordernummer voor de zekerheid.

Ons adres is:
Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem

Is het slotje wel echt helemaal kapot (lam of echt afgebroken) Dan kunnen we er een nieuwe voor je aanzetten. Als het sieraad zelf verder intact is, solderen we het nieuwe slotje met een ringetje aan het uiteinde van het sieraad. Je kunt het nieuwe slotje onderaan deze pagina afrekenen en je sieraad retourneren volgens de instructies hierboven.


SLOTJE KAPOT (HELEMAAL ERAF)

In sommige gevallen is het slotje helemaal van het sieraad afgegaan. Ook dit kan gebeuren wanneer je blijft hangen of wanneer er aan het sieraad getrokken word. In dat geval moeten we het sieraad opnieuw oprijgen. Je kunt hiervoor opnieuw oprijgen afrekenen en het sieraad opsturen volgens instructies daar. Ben je het slotje ook verloren? We kunnen er een nieuwe voor je aanzetten deze bestel je dan mee met het opnieuw oprijgen. Je vindt de nieuwe slotjes hier.


ARMBANDJE GEBROKEN

Bij intensief gebruik kan het zijn dat het staaldraad op den duur gaat slijten en breekt. Dit zien we nog wel eens bij sieraden die langer dan 3 jaar dag en nacht gedragen worden zonder tussentijds opnieuw opgeregen te zijn. Heb je alle onderdeeltjes nog? We kunnen dit gewoon voor je repareren! Je kunt hiervoor opnieuw oprijgen afrekenen en het sieraad opsturen volgens instructies daar. Missen er onderdelen? Deze kun je los bij bestellen via onze site. 


VERLENGKETTINKJE VERLOREN

Is het verlengkettinkje van je armband kwijtgeraakt? Geen probleem we kunnen er een nieuwe voor je aanmaken. Je bestelt het kettinkje hier. En stuurt het armbandje op in een luchtkussenenvelopje met een begeleidend briefje met het retouradres en ordernummer voor de zekerheid.

Ons adres is:
Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem


ER KOMT RUIMTE TUSSEN MIJN KRALEN

Heb je een geregen sieraad en onstaat er ruimte tussen de kralen? Dat kan, we werken met staaldraad wat bestaat uit allerlei in elkaar gevlochten  draadjes. Bij intensief gebruik kan daar wat rek inkomen waardoor het armbandje een halve tot één centimeter groter kan worden. Dit kan geen kwaad. Tevens kan er ruimte onstaan wanneer er kralen kapot gaan tijdens het dragen van het sieraad.

Wil je het laten verhelpen dan kun je daarvoor opnieuw oprijgen afrekenen en het sieraad retourneren volgens instructies. Wij rijgen het dan opnieuw voor je op en het komt weer als nieuw naar je retour.

Wil je niet het hele draad laten vervangen maar alleen het draad wat strakker laten trekken (dit kan alleen als het staaldraad nog van goede kwaliteit is) Dan kan dat tegen alléén vergoeding van de verzendkosten. Deze kun je hier afrekenen en het sieraad retourneren volgens instructies.


KOORD VERSLETEN

Is het koord van jouw armbandje versleten? Geen probleem we zetten er met liefde een nieuw koortje voor je aan, misschien kies je wel voor een ander kleurtje nu? Je besteld daarvoor de meegroeiservice en retourneert het armbandje volgens instructies daar.


LEER LAAT LOS UIT SLUITING

Bij intensief gebruik wil het voorkomen dat het leer uit de sluiting van jouw RVS armband los komt. Dit lossen we met liefde kosteloos voor je op. We vragen je dan alleen de vergoeding verzendkosten af te rekenen (voor de kosten die wij moeten maken om de armband weer op te sturen na reparatie). Je mag de armband dan aan ons opsturen in een luchtkussenenvelopje met een begeleidend briefje met het retouradres en het ordernummer voor de zekerheid.

Ons adres is:
Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem


ER KOMT ROEST OP DE MAGNEET VAN MIJN LEREN ARMBAND MET RVS SLUITING

De magneten in de sluiting zijn gevoelig voor oxidatie / roest. Dit kan ontstaan door blootstelling aan vocht. Om oxidatie tegen te gaan raden we je aan de magneten eens in de zoveel tijd te behandelen met een vettend product. Tevens is het aan te raden de magneetjes in de sluiting gelijk goed droog te maken nadat deze nat geworden zijn. Wanneer een magneet gaat roesten kan het af gaan brokkelen en tevens wordt de werking van de magneet minder.

We kunnen de mageneten niet voor je vervangen, ook alleen de sluiting vervangen is geen mogelijkheid helaas. Mocht de magneet teveel aangetast zijn kunnen we hier helaas niets aan doen. Zodra je merkt dat de magneet begint te verkleuren is het belangrijk deze goed schoon te maken, goed te drogen en te behandelen met een vettend product om verdere oxidatie tegen te gaan.


ONDERDELEN VERLOREN

Ben jij een onderdeel van je sieraad verloren? Deze kunnen we er weer voor je aanmaken. Je besteld deze los via onze site. In de opmerkingen vermeld je dan dat je een sieraad terug gaat sturen. Dan zetten we de order on hold tot je sieraad hier arriveert, vervolgens solderen we de onderdelen er weer aan. Moet je sieraad gelijk even opnieuw opgeregen worden?Je kunt hiervoor opnieuw oprijgen afrekenen.

Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel