VEELGESTELDE VRAGEN

Maten 

Voor alle sieraden maak ik gebruik van standaard maten, passend bij de leeftijd van het kind. Het kan echter zo zijn dat het polsje van het kindje waarvoor het sieraad is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat het sieraad goed past kun je het polsje opmeten en bij deze maat voor baby’s 1 cm erbij tellen, voor kinderen tot 2 jaar 1,5 cm en voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen ongeveer 2 cm.

Standaard maten

Kinderen 
Leeftijd:Maat armband:
0-6 maanden11 cm
6-12 maanden12 cm
12-24 maanden13 cm
2-3 jaar14 cm
4-5 jaar15 cm
6-7 jaar16,5 cm
Dames 
Polsmaat:Maat armband:
15 cmS 17 cm
16 cmM 18 cm
17 cmL 19 cm
Heren 
Polsmaat:Maat armband:
19 cmS 21 cm
20 cmM 22 cm
21 cmL 23 cm

Veiligheid

Wil je meer lezen over de veiligheid van de baby armbandjes? Neem dan hier een kijkje.

Levering 

Alle sieraden van Kleine Zus worden handgemaakt op bestelling. Ik heb geen voorraad en het kan daardoor voorkomen dat er een iets langere levertijd op een sieraad zit. Je bestelling wordt in ieder geval binnen 4 werkdagen verzonden. Indien dat, door onvoorziene omstandigheden, niet lukt wordt je daarvan per mail op de hoogte gebracht. Als je het sieraad sneller wilt hebben is dat in overleg uiteraard ook gewoon mogelijk.

Verzenden  

Je hebt een mooi sieraad uitgezocht en ik heb het met grote zorg voor je gemaakt. Je wilt dan ook graag weten waar het blijft zodra het de werkbank van Kleine Zus heeft verlaten. Alle pakjes van Kleine Zus worden per brievenbuspost verzonden. Voorheen verzond ik met track & trace  maar uit ervaring heb ik geleerd dat dit geen toegevoegde waarde blijkt te zijn. Een pakketje stond gemeld op bezorgd maar was niet aangekomen, na contact met PostNL bleek dat pakketjes automatisch op bezorgd gemeld worden na 1 dag.... Ook als het pakje helemaal niet bezorgd wordt. Tevens kan er geen onderzoek ingesteld worden om het pakje te traceren. De track & trace blijkt dus een schijnzekerheid te zijn en sindsdien verzend ik mijn armbandjes als gewone brievenbuspost. Zodra je pakje op de post is gegaan ontvang je een mailtje daarover. Je bestelling zal dan (meestal) de volgende dag bij je bezorgd worden. Omdat het een brievenbuspakje is hoef je niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.

Retourneren    

Indien je niet tevreden bent over het sieraad en het wenst te retourneren dien je dit binnen 14 dagen per email aan info@kleinezus.nl te melden. Het sieraad dient binnen 14 dagen ongedragen en in orginele verpakking geretourneerd te worden. Kosten voor retournering zijn voor rekening klant. Gepersonaliseerde sieraden kan ik helaas niet terugnemen.

Onderhoud      

De onderdelen van de sieraden van Kleine Zus zijn van hoge, duurzame kwaliteit:

Écht zilver

.925 zilver (sterling zilver) is een materiaal wat een leven lang meegaat. De zilveren onderdelen zijn door en door zilver en blijven daardoor mooi. Op den duur kan zilver gaan oxideren, het krijgt dan een doffe, grijzige, of gelige gloed. Om het zilver weer mooi te krijgen kun je het oppoetsen met een zilverpoetsdoekje. Let op met wrijving tegen harde materialen, hierdoor kunnen krasjes ontstaan die het zilver dof maken.

Goud - Gold filled
De sieraden uit de gouden collectie van Kleine Zus bestaan uit hoogwaardige Gold filled onderdelen. Wil je meer weten over gold filled armbandjes? Lees dan dit blog.


Glaskralen, edelstenen en natuursteenkralen
Ik  maak voor mijn sieraden gebruik van zowel glas- als natuur- en edelsteenkralen. Ik selecteer het materiaal op kwaliteit en duurzaamheid; de kralen die ik gebruik zouden dan ook nauwelijks van kleur mogen veranderen. Blootstelling aan felle zon, gebruik van verzorgingsproducten op de huid en contact met zeep of schoonmaakproducten kunnen de kleur van de kralen echter wel beïnvloeden. Ik adviseer je je armband na gebruik te reinigen met een zachte, vochtige doek. Ook voor de kralen geldt dat wrijving zoveel mogelijk vermeden moet worden om krasjes en dofheid op de kralen tegen te gaan.

Leer

Leer is een bijzonder en duurzaam natuurproduct en makkelijk in onderhoud. Het leer gebruikt voor jouw 'Kleine Zus' is behandeld met een finishlaag met voedingsstoffen die het leer mooi houden. Na verloop van tijd verminderen de voedingsstoffen wat de kwaliteit van het leer aan zou kunnen tasten, er kan dan vocht onder het leer gaan trekken waardoor stukjes leer los gaan laten. Om het leer mooi te houden dient het beschermd te worden met onderhoudsmiddelen die ook voor lederen schoenen gebruikt worden. Ook voor het leer geldt, beperk de blootstelling aan chemische middelen 

RVS 

De RVS sluitingen verkleuren niet, om het RVS mooi te houden kun je de sluiting zo nu en dan schoonmaken met wat water en milde zeep en oppoetsen met een zachte doek. 

Reparatie                                                                    

Mocht je 'Kleine Zus' om een of andere reden kapot zijn gegaan, te klein, of te groot zijn? Neem dan even contact met me op. Tegen een kleine vergoeding / kosteloos + verzendkosten zorg ik dat jouw 'Kleine Zus' weer draagbaar is.

 

© 2016 - 2022 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel