Sorteer op

ASSIERADEN | GEDENKSIERADEN


Een blijvende, liefdevolle herinnering aan mensen of dieren. Subtiel, verfijnd en met liefde handgemaakt. We hebben maar een heel klein beetje as nodig om deze te verwerken in een prachtig, subtiel kraaltje dat we voor je verwerken in een sieraad.


MATERIAAL ASSIERAAD

  • We werken met een speciale hars die zeer sterk en UV bestendig is. 
  • ​Gold filled; Voor onze gouden assieraden maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw gouden assieraad heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over.
  • Sterling zilver (.925)
  • Geregen op extra sterk, 49-draads, gecoat RVS staaldraad
  • Losse onderdelen worden zorgvuldig gesoldeerd

GOED OM TE WETEN OVER ASSIERADEN VAN KLEINE ZUS

  • Crematie-as heeft elk een eigen karakter, de uitsraling van de askraal wordt bepaald door de samenstelling van het as. De ene keer laat de askraal wat grotere witte vlokjes zien, soms kan er een zwarte of anderkleurige spikkel in voorkomen. Een kraal wordt iedere keer anders, eigen en uniek.
  • Als het as bij ons aangekomen is, zeven we deze zodat er mooie zichtbare deeltjes overblijven om te verwerken in de kraal. Al het as wordt opgevangen en bewaard en komt weer naar je retour wanneer je het sieraad ontvangt. 
  • Bij het maken van de askraal blijft er soms wat hars over waarin nog stukjes as zichtbaar zijn, ook deze deeltjes ontvang je van ons terug.
  • Geen enkel sieraad is kras en slijtvast, ook onze assieraden kunnen wat slijten en daardoor doffer worden bij intensief gebruik. Dat is niet tegen te gaan.

AANLEVEREN AS GEDENKSIERAAD

Wanneer je het assieraad hebt besteld via onze website ontvang je daarvan een bevestiging per mail met een ordernummer. Vervolgens sturen wij je een envelop toe met een zakje voor het as wat correspondeert met jouw ordernummer. We hebben slechts 3 theelepeltjes as nodig waarvan we maar een klein deel zullen gebruiken. Belangrijk is dat je as selecteert waarin wat meer grove deeltjes zitten. Het hele fijne as is niet geschikt om te verwerken in de kraal. 

Je frankeert de envelop zelf en kunt zelf een keuze maken voor de verzendwijze (gewoon gefrankeerd met een postzegelcode, met track en trace of aangetekend).

LET OP

Helaas raken er soms wel enveloppen of pakketjes kwijt bij de post, óók wanneer deze met track en trace verzonden worden. Houd er altijd rekening mee dat dit kan gebeuren en zorg ervoor dat je altijd wat as bewaart. Dit geldt ook wanneer wij een assieraad aan jou opsturen. Hoe goed we ons best ook doen, we hebben geen invloed op wat er gebeurt met een pakketje wanneer het ons atelier verlaat.

Miscchien vind je het prettiger het as persoonlijk af te komen geven en het sieraad daarna op te komen halen. Dat mag uiteraard ook. Je kunt daarvoor een afspraak inplannen via Whatsapp (+31642232390) of kunt het as in de envelop door onze brievenbus gooien wanneer wij er niet zijn. 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel