Sorteer op

COMMUNIE CADEAU


De heilige communie is een bijzondere gebeurtenis. Voor zo'n belangrijk moment geef je als peter, meter, opa, oma of papa en mama graag een speciaal cadeau wat een blijvende herinnering vormt voor later. 


Het mooiste communie cadeau met liefde en zorg verpakt

Je hebt een prachtig communie cadeau uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier, handgemaakt. Als je het communie sieraad cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle communie sieraden van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloempje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo mee naar de communie kunt!


Goed om te weten over een communie cadeau van Kleine Zus

Álle communie armbanden van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevige en sterke communie armband ontstaat.


Zilveren communie sieraad

Je vindt bij Kleine Zus alleen écht zilveren communie sieraden, gemaakt van door en door écht sterling zilveren onderdelen,  Losse onderdelen worden aan het communie sieraad gesoldeerd waardoor deze niet zomaar los kunnen raken.


Gouden communie sieraad

Onze gouden communie sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen. Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw gouden communie cadeau heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over.


Communie cadeau met naam

Alle communie sieraden zijn uit te breiden met naam- . initiaal- of symboolbedels waarin we met slagletters de naam, datum,  het initiaal of het symbool slaan voor een unieke, authentieke look. Kijk bij onze armbanden met naam voor alle mogelijkheden.


Maat communie sieraad

Het kiezen van de juiste maat voor een communie sieraad kan lastig zijn. Lees vooral de blog over de maten van baby armbandjes die ik schreef. Zo weet je zeker dat je een passend sieraad cadeau geeft.


Unieke meegroeiservice communie sieraden

Je hebt het communie cadeau met liefde uitgezocht en wij hebben het met liefde gemaakt. Het is vaak is het zo jammer als ze het sieraad uiteindelijk niet meer kunnen dragen! Met het verlengkettinkje gaat een armbandje een lange tijd mee maar er komt een moment dat het écht niet meer past. Sommigen vinden het leuk om het armbandje te bewaren als aandenken voor later, maar anderen vinden het juist leuk als het armbandje mee kan groeien met de communicant. En laten we dat nou aanbieden als service! Kijk bij de meegroeiservice voor de mogelijkheden.


Wat is de levertijd van een communie cadeau van Kleine Zus?

We maken alle communie sieraden op bestelling, met de hand, in ons gezellige atelier in Gorinchem. We verzenden je pakketje binnen 5 werkdagen en in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag. (Check de winkelwagen voor actuele levertijden) Heb jij het sieraad eerder nodig? Geen probleem, je mag altijd contact met ons opnemen voor een (kosteloze) spoedbestelling. We verzenden onze sieraden gratis per brievenbuspost via de fietskoerier. Wil jij graag een track & trace ontvangen? Dat kan, daarvoor kun je kiezen in het bestelproces.


Communie sieraad inkorten of laten verlengen?

Verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren! Graag bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding van de verzend- en verpakkingskosten je sieraad toch mooi op maat te maken. Als service; omdat we heel graag willen dat onze Kleine Zus met plezier kan worden gedragen!

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel