per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 89 resultaten
  • 1
  • 2


DE MOOISTE KINDERARMBANDJES MET ZORG UITGEZOCHT EN MET LIEFDE GEMAAKT; HET MOOISTE CADEAUTJE!


Een bijzondere gebeurtenis in iemands leven, daar hoort een bijzonder cadeautje bij.  Wij maken het perfecte kinderarmbandje met heel veel liefde voor jou, op bestelling, met de hand! Een bijzonder en persoonlijk cadeau, wat een blijvende herinnering zal vormen.


HET MOOISTE CADEAUTJE MET ZORG VERPAKT

Je hebt een prachtig cadeautje uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier, handgemaakt. Als je het kinderarmbandje cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle kinderrmbandjes van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloempje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo op visite kunt.


GOED OM TE WETEN OVER EEN KINDERARMBANDJE VAN KLEINE ZUS

Álle kinderarmbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig en sterk kinderarmbandje ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het kinderarmbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. We schreven een blog over de veiligheid van baby armbandjes, lees deze zeker even als je vragen hebt over veilige kinderarmbandjes. 


ZILVEREN KINDERARMBANDJES

Je vindt bij Kleine Zus alleen écht zilveren kinderarmbandjes, gemaakt van door en door écht sterling zilveren onderdelen,  Losse onderdelen worden aan het kinderarmbandje gesoldeerd waardoor deze niet zomaar los kunnen raken.


GOUDEN KINDERARMBANDJES

Onze gouden kinderarmbandjes zijn gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen. Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw gouden kinderarmbandje heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over.


KINDERARMBANDJE MET NAAM

Alle kinderarmbandjes zijn uit te breiden met naam- . initiaal- of symboolbedels waarin we met slagletters de naam, het initiaal of het symbool slaan voor een unieke, authentieke look. 


GEBOORTESTEEN AAN HET KINDERARMBANDJE?

Ook voor een kinderarmbandje met geboortesteen ben je bij Kleine Zus aan het juiste adres! Onze geboortesteentjes worden gemaakt van echte halfedelsteentjes die we verwerken in een lief subtiel hangertje. De edelsteentjes hebben elk hun eigen waarden en krachten die beschreven worden op een kaartje welke je bij het geboortesteentje ontvangt. 


MOEDER- DOCHTERARMBANDJE 10% KORTING!

Hoe lief is het als mama en dochter hetzelfde armbandje dragen?! Ontvang 10% korting op een setje wanneer je een mama armband bij het kinderarmbandje bestelt. De kortingscode 'setkorting' kun je invoeren tijdens het afrekenen van twee armbandjes. 


MAAT KINDERARMBANDJE

Het kiezen van de juiste maat voor een kinderarmbandje kan lastig zijn. Lees vooral de blog over de maten van baby armbandjes die ik schreef. Zo weet je zeker dat je een passend armbandje cadeau geeft.


UNIEKE MEEGROEISERVICE KINDERARMBANDJES

Het staat zó lief die kleine kinderarmbandjes en vaak is het zo jammer als ze het uiteindelijk niet meer kunnen dragen! Met het verlengkettinkje gaat een armbandje een lange tijd mee maar er komt een moment dat het écht niet meer past. Sommigen vinden het leuk om het armbandje te bewaren als aandenken voor later, maar anderen vinden het juist leuk als het armbandje mee kan groeien met het kindje. En laten we dat nou aanbieden als service! Kijk bij de meegroeiservice voor de mogelijkheden.


WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN KINDERARMBANDJE VAN KLEINE ZUS?

We maken alle kinderarmbandjes op bestelling, met de hand, in ons gezellige atelier in Gorinchem. We verzenden je pakketje binnen 4 werkdagen en in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag. Heb jij de kinderarmband eerder nodig? Geen probleem, je mag altijd contact met ons opnemen voor een (kosteloze) spoedbestelling. We verzenden onze kinderarmbandjes gratis per brievenbuspost via de fietskoerier. Wil jij graag een track & trace ontvangen? Dat kan, daarvoor kun je kiezen in het bestelproces.


KINDERARMBANDJE INKORTEN OF LATEN VERLENGEN?

Verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren! Graag bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding van de verzend- en verpakkingskosten je kinderarmbandje toch mooi op maat te maken. Als service; omdat we heel graag willen dat jij onze Kleine Zus met plezier kan worden gedragen!

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel