OVER KLEINE ZUS


Hoi!! Wij zijn Pauline (de grote zus) en Maaike (de kleine zus).


Pauline;

"In mei 2016 is Kleine Zus 'geboren'. Onstaan uit een jarenlang gevoel van 'iets' voor mezelf willen, creatieve onrust en passie voor doen. Mijn zoektocht naar een mooi armbandje voor mijn twee meiden en stoere vent bracht me niet wat ik voor ogen had en toen was het cirkeltje ineens rond. Ik ben die mooie, stoere én veilige armbandjes zelf gaan maken en voelde gelijk dat dít was waar ik al die jaren naar gezocht had.

De stap naar de KVK was zo gezet en ik begon in een hoekje van de kamer met het maken van de eerste armbandjes. Na iets meer dan een jaar kon ik mijn parttime baan opzeggen en met de volle focus op mijn Kleine Zus heeft zij uit kunnen groeien tot een prachtig bedrijf wat in september 2020 leidde tot de volgende stap.

We zijn van de woonkamer verhuisd naar een prachtig atelier in het leukste straatje van Gorinchem; de Langendijk. Én... mijn grootste droom heb ik in vervulling kunnen laten gaan. Mijn eigen kleine zus maakt deel uit van team Kleine Zus 🤍"


Maaike;

"Al jaren fantaseerden we over samenwerken, talloze ideeën passeerden de revue. Heel concreet werd het nooit. Tot mijn zus, Kleine Zus startte... wat zou het gaaf zijn als we samen onze creativiteit en energie kwijt zouden kunnen in het maken van al die leuke armbandjes. In de loop van de jaren groeide Kleine Zus, en eindelijk was daar de mogelijkheid om het samen te gaan doen. Vanaf September 2020 werken we samen op de allerleukste werkplek die je je maar kunt wensen, ons knusse atelier op de Langendijk. "


Onze 'Kleine Zussen' zijn geschikt voor alle leeftijden en uitermate geschikt om te geven op speciale momenten waarbij een uniek, bijzonder en eventueel gepersonaliseerd cadeau gewenst is. Uiteraard als orgineel kraamcadeau, Moederdagcadeau en verjaardagscadeau maar ook heel bijzonder om te geven aan een bruidsmeisje of bruidsjongen bijvoorbeeld of voor de doop of communie van een kind.


Naast de standaard armbandjes die je vindt op de website vinden we het meer dan leuk om armbandjes op maat te maken, neem daarvoor gerust contact met ons op. 


Wil je ons en onze 'Kleine Zussen' volgen? Neem dan eens een kijkje op Facebook & Instagram.

 

LIEFS MAAIKE & PAULINE

 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel