Sorteer op


JONGENS ARMBAND


De collectie jongens armbanden van Kleine Zus is uitgebreid. We hebben de stoerste armbanden voor jongens van alle leeftijden; van baby tot tiener!


Goed om te weten over een jongens armband van Kleine Zus

Álle kralen armbanden voor jongens van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevige en sterke armband ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat de jongens armband áltijd onder toezicht gedragen moet worden. We schreven een blog over de veiligheid van baby armbandjes, lees deze zeker even als je vragen hebt over veilige jongens armbandjes. 


Jongens armband met naam

Ben jij op zoek naar een mooie armband voor jongens met naam erin? Kijk dan vooral bij onze armbanden met naam. Onze armbanden met naam voor jongens bestempelen wij met de hand. We gebruiken ambachtelijke slagletters en slaan de letters, cijfers en symbolen, letter voor letter in de armband voor een unieke, stoere look.


Leren armband jongens

Onze collectie leren armbanden voor jongens is uitgebreid. Kies voor een RVS sluiting met 10 of 15 mm breed leer in 3 kleuren. Ons leer is een prachtig duurzaam Europees rundleer in de kleuren zwart, bruin of cognac. Tevens kun je kiezen uit 2 soorten vlechtwerk. Houd je meer van een subtielere armband? Kijk dan eens naar armband Sjoerd of Max, écht zilveren plaatjes waar we een tekst in stempelen combineerd met zwart of bruin leerkoord.


Kralen armband jongens

Voor onze kralenarmbanden voor jongens maken we gebruik van de mooiste edel- en natuursteenkralen in de maten 4 en 6 mm. Ben je benieuwd naar de symboliek achter de kralen? Lees dan vooral hier over de werking en krachten van de stenen.


Gouden jongens armband | Gold filled

Voor onze gouden jongens armbanden maken we uitsluitend gebruik hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw armband heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. 


Zilveren jongens armband | .925 Zilver

Onze zilveren jongens armbanden zijn helemaal gemaakt van écht .925 (sterling) zilver.


Personaliseer jouw jongens armband

Bij Kleine Zus vind je uitgebreide mogelijkheden om jouw jongens armband te personaliseren. Zo kun je extra bedels en symbolen toevoegen. Sterrenbeelden of een lieve symboliek die je mee wilt geven aan de jongens armband? Geen probleem. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes.  


Wat is de levertijd van een jongens armband bij Kleine Zus?

We maken alle jongens armbanden op bestelling, met de hand, in ons gezellige atelier in Gorinchem. We verzenden je pakketje binnen 5 werkdagen en in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag. Heb jij de jongens armband eerder nodig? Geen probleem, je mag altijd contact met ons opnemen voor een (kosteloze) spoedbestelling. We verzenden onze armbanden gratis per brievenbuspost, wil jij graag een track & trace ontvangen? Dat kan, daarvoor kun je kiezen in het bestelproces.


Jongens armband in laten korten of langer maken?

Verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren! Graag bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding van de verzend- en verpakkingskosten je armband toch mooi op maat te maken. Als service; omdat we heel graag willen dat jij je Kleine Zus met plezier kunt dragen!


Jongens armband graveren

Wil jij een extra persoonlijke jongens armband met daarin een letter gegraveerd?  Of misschien vind jij het wel bijzonder om een naam te laten graveren? Dat kan! Wij graveren onze jongens armbanden door middel van slagletters. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes om de jongens armband helemaal uniek en persoonlijk te maken. Wij slaan de letters, stuk voor stuk, met de hand in jouw jongens armband. Overigens kunnen we natuurlijk ook een datum voor je graveren!


Opmeten maat armband jongens

Om er zeker van te zijn dat de jongens armband mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

POLS OPMETEN
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een liniaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

HORLOGE OF ANDERE ARMBAND OPMETEN
Kun je een goed passend horloge of andere armband opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.


Maat jongens armband

Voor alle jongens armbanden maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de armband goed past kun je de pols opmeten  en bij deze maat voor baby’s tot 1 jaar 1 cm erbij tellen, voor kinderen tot 2 jaar 1,5 cm en voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen ongeveer 2 cm..  

Leeftijd: Maat armband:
Newborn 10 cm
0-6 maanden 11 cm
6 -12 maanden12 cm
12-24 maanden13 cm
2-3 jaar 14 cm
4 -5 jaar 15 cm
6 - tiener 16 cm
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel