HOE WERKT HET?


Heb je al een sieraad in de winkelwagen zitten en wil je daar bedeltjes aan toevoegen? Dan kun je deze hier bij bestellen. Wij maken de bedeltjes dan aan het betreffende sieraad en solderen de ringetjes zodat deze stevig vastzitten en niet kwijt kunnen raken. Bij de opmerkingen kun je eventuele wensen ten aanzien van de plaatsing van de bedel aangeven. 


BEDELS VOOR AAN EEN BESTAAND SIERAAD VAN KLEINE ZUS

Heb je al een sieraad van Kleine Zus en wil je los bedels bij bestellen? Dat kan! Wij sturen de bedeltjes met open ringetjes aan je op zodat je deze zelf aan bijvoorbeeld de sluiting van een armband of aan een ketting of oorbel kunt bevestigen. 

Moeten de bedeltjes aan je bestaande een armband of ketting geregen worden? Dan kun je daarvoor opnieuw oprijgen meebestellen en de armband aan ons retourneren volgens de instructies daar.


BEDELS VOOR AAN EEN ANDER BESTAAND SIERAAD

Heb je al ander bestaand een sieraad en wil je los bedels bij bestellen? Dat kan! Wij sturen de bedeltjes met open ringetjes aan je op zodat je deze zelf aan bijvoorbeeld de sluiting van een armband of aan een ketting of oorbel kunt bevestigen. Heb je liever dat wij deze aan het sieraad solderen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel