OUD SIERAAD OPNIEUW OPRIJGEN


Misschien heb je nog een baby armbandje van jezelf, je moeder of oma van vroeger met pareltjes of bloedkoraaltjes? Wat is er nu leuker een oud familie juweeltje weer door te kunnen geven aan een nieuwe generatie! Wij helpen je graag de onderdeeltjes van het oude sieraad weer te verwerken in een nieuw sieraad, helemaal van deze tijd. In overleg kijken we naar de mogelijkheden voor het hergebruiken van de kraaltjes, en maken we een nieuw ontwerp voor het sieraad Alle onderdelen die we gebruiken zijn door en door echt zilver of gold filled en blijven dus een leven lang mooi! Je kunt ervoor kiezen het sieraad uit te breiden met een naambedel, initiaalbedel of symbool naar wens.


WIL JIJ EEN SIERAAD OPNIEUW OP LATEN RIJGEN?

Neem dan contact met ons op via Whatsapp; +31642232390. Als je ons wat foto's van het sieraad stuurt kunnen we samen bepalen wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kun je hier je bestelling plaatsen en het oude sieraad aan ons opsturen. 

Zorg ervoor dat je deze goed verpakt verstuurt; bij voorkeur in een luchtkussenenvelop. Kies je er toch voor om de armband in een gewone envelop te versturen verpak de armband dan heel goed in keukenpapier bijvoorbeeld!!! De ervaring leert dat gewone enveloppen nog wel eens openscheuren tijdens het verzenden dus we raden je aan een luchtkussenenvelop te gebruiken. De verzending van de armband is voor eigen risico. 

LET OP:

Voeg een briefje bij met daarop je eigen adres en de wensen ten aanzien van het sieraad en het bijbehorende ordernummer. 

Retouradres;

Kleine Zus
Langendijk 38
4201 CH Gorinchem

WAT KOST HET?

De basisprijs voor het opnieuw oprijgen van een oud sieraad is €29,95. Dit is voor een armbandje met volledig zilveren onderdelen. Wil je het sieraad uit laten voeren in goud , gold filled, dan komt er €20 bij. In overleg bepalen we wat je nog meer aan het armbandje zou willen hebben, deze onderdelen zijn via stel samen los bij te bestellen.

Sorteer op
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel