per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 147 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3


DE MOOISTE DAMES ARMBANDEN VAN KLEINE ZUS


Onze dames armbanden hou je altijd om! Ze zijn gemaakt van de meest sterke en duurzame materialen en verkleuren niet! Ben je op zoek naar een zilveren of gouden dames armband of een gepersonaliseerde armband voor dames? Bij ons vind je de meest uiteenlopende collectie! Voor ieder wat wils.


KIES JOUW FAVORIETE ARMBAND DAMES OP ONZE WEBSITE

Bij Kleine Zus houden we van variatie en hopen we voor iedere smaak en stijl een dames armband in de collectie te hebben. Of je nu houdt van edelsteen of juist van zilver, goud of parels, wij maken het! 


ARMBAND DAMES GOUD | GOLD FILLED

Voor onze gouden dames armbanden maken we uitsluitend gebruik hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw armband dames heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. 


DAMES ARMBAND ZILVER | .925 ZILVER

Onze zilveren dames armbanden zijn helemaal gemaakt van écht .925 (sterling) zilver.


GEPERSONALISEERDE DAMES ARMBAND

Bij kleine zus vind je uitgebreide mogelijkheden om jouw dames armband te personaliseren. Zo kun je geboortesteentjesextra bedels en symbolen toevoegen. Geboortebloemensterrenbeelden of een lieve symboliek die je mee wilt geven aan de armband dames? Geen probleem. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes.  


ONLINE DE MEEST BIJZONDERE DAMES ARMBANDEN BESTELLEN

Wil je je armbanden collectie uitbreiden met een een mooie nieuwe damesarmband? Dan is het tijd om te bestellen. We maken je armbandjes altijd op bestelling met de hand! Wil jij je damesarmband net even anders? Geen probleem. Vermeldt je wensen in de opmerkingen en wij gaan er mee aan de slag. 


WAT IS DE LEVERTIJD VAN ARMBAND DAMES VAN KLEINE ZUS?

We maken alle dames armbanden op bestelling, met de hand, in ons gezellige atelier in Gorinchem. We verzenden je pakketje binnen 4 werkdagen en in de meeste gevallen zelfs al de volgende dag. Heb jij de dames armband eerder nodig? Geen probleem, je mag altijd contact met ons opnemen voor een (kosteloze) spoedbestelling. We verzenden onze dames armbanden gratis per brievenbuspost, wil jij graag een track & trace ontvangen? Dat kan, daarvoor kun je kiezen in het bestelproces.


ARMBAND DAMES INKORTEN OF LATEN VERLENGEN?

Verkeerde maat besteld? Dat kan natuurlijk gebeuren! Graag bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding van de verzend- en verpakkingskosten je armband dames toch mooi op maat te maken. Als service; omdat we heel graag willen dat jij je Kleine Zus met plezier kunt dragen!


ARMBAND DAMES LATEN GRAVEREN?

Wil jij een extra persoonlijke dames armband met daarin een letter gegraveerd?  Of misschien vind jij het wel bijzonder om een naam te laten graveren? Dat kan! Wij graveren onze dames armbanden door middel van slagletters. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes om de armband dames helemaal uniek en persoonlijk te maken. Wij slaan de letters, stuk voor stuk, met de hand in jouw dames armband. Overigens kunnen we natuurlijk ook een datum voor je graveren!


MAAT ARMBAND DAMES OPMETEN

Om er zeker van te zijn dat de armband dames mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

POLS OPMETEN
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een liniaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

HORLOGE OF ANDER ARMBANDJE OPMETEN
Kun je een goed passend horloge of ander armbandje opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.


WELKE MAAT ARMBAND DAMES

Voor alle armbanden dames maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de damesarmband goed past kun je de pols opmeten  en bij deze maat voor volwassenen ongeveer 2 cm erbij tellen.

HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat met de hand, dus geef de gewenste maat voor je armband door bij de opmerkingen in je bestelling en we maken de armband mooi passend. Selecteer daarvoor bij maat in de keuzevelden de maat die het dichtst in de buurt van de gewenste maat komt.

STANDAARD MATEN

Dames 
Polsmaat;Maat armband:
14 cmXS 16 cm
15 cmS 17 cm
16 cmM 18 cm
18 cm L 19 cm
19 cmXL 20 cm
© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel