Sorteer op

EEN PAPA ARMBAND VAN KLEINE ZUS


Kleine Zus heeft een brede collectie papa armbanden; voor ieder wat wils! Voor de collectie papa armbanden maken we gebruik van verschillende, hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een stevig en sterk eindresultaat. Voor stoere en trotse papa's een gave papa armband met naam, hoe leuk is dat?!


DE NAAM OP JOUW PAPA ARMBAND

De namen en symbolen op jouw papa armband slaan we, met de hand, letter voor letter, in de sluiting of bedel. We werken met slagletters  voor een unieke, authentieke look. 


MAAT PAPA ARMBAND

Voor alle sieraden maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor het sieraad is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat het sieraad goed past kun je de pols of een ander sieraad opmeten. 

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een lineaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of ander armbandje opmeten;
Kun je een goed passend horloge of ander armbandje opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.


MAAT PAPA ARMBAND

Voor alle papa armbanden maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de papa armband goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat ongeveer 2 cm optellen.  HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat met de hand, dus geef jouw polsmaat door bij je bestelling en we maken de papa armband mooi passend!

Standaard maten

Polsmaat:

Maat armband:

19 cm

S 21 cm

20 cm

M 22 cm

21 cm

L 23 cm


 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel