Onze favoriete geboortesieraden 🤍


Hoera er is een baby'tje geboren! De meest bijzondere gebeurtenis in iemands leven, daar hoort een bijzonder cadeautje bij. Een geboortesieraad is het perfecte cadeau wat een mooie en blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere tijd voor de ouders. Wij maakten een selectie van de allermooiste geboortesieraden voor moeder, vader én baby voor jou!


EEN GOUDEN GEBOORTESIERAAD

Met al het aanbod in geboortesieraden kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig kiezen is. Kies je voor echt goud? Heel mooi, maar ook heel kostbaar. Een mooi alternatief voor echt goud is gold filled. Gold filled geboortesieraden bestaan voor 5 % uit echt goud in tegenstelling tot gold plated sieraden die slechts 0,05% goud bevatten. Gold filled geboortesieraden zijn dan ook waterproof en kunnen een leven lang mooi blijven bij juist gebruik! Gold filled geboortesieraden zijn hypoallergeen.


EEN ZILVEREN GEBOORTESIERAAD

Misschien past een echt zilveren geboortesieraad beter bij degene voor wie je het cadeautje koopt? Bij Kleine Zus maken we alleen gebruik van echt door en door zilveren onderdelen waardoor een stevig, sterk, duurzaam sieraad onstaat wat een leven lang mooi blijft en dag en nacht gedragen kan worden.


GEBOORTESIERAAD VOOR MOEDER 

Met al het aanbod in geboortesieraden voor de moeder kunnen we je voorstellen dat het soms lastig kiezen is. Wij selecteerden onze top 5 voor jou.

 1. Geboorteketting met naam
 2. Geboortearmband met naam
 3. Geboortesteenketting met echte edelsteentjes
 4. Geboortearmband met letter
 5. Geboortebloem ketting

GEBOORTESIERAAD BABY

Misschien vind je het leuker om een geboortesieraad aan de baby te geven? Bij Kleine Zus vind je een hele uitgebreide collectie aan geboortesieraden voor baby's. Allemaal veilig om te dragen voor de allerkleinsten én een leven lang te dragen door onze unieke meegroeiservice! 

 1. Geboorte armbandje baby met naam
 2. Jongens armband met naam 
 3. Een zilveren baby armbandje
 4. Een gouden baby armbandje
 5. Baby armbandje met letter

GEBOORTESIERAAD MAN

Laten we de papa's niet vergeten! Tegenwoordig zijn er ook hele mooie geboortesieraden voor heren te koop. We maakten een top 3 van onze favoriete geboortesieraden voor mannen.

 1. Leren armband met naam
 2. Zilveren armband heren met naam
 3. Gouden armband heren met naam

MOEDER DOCHTER GEBOORTESIERAAD

Hoe ontzettend gaaf is het om de bijzondere band tussen moeder en dochter te symboliseren in hetzelfde sieraad! Alle geboortearmbanden van Kleine Zus maken we op bestelling, helemaal met de hand en kunnen we dus maken in elke gewenste maat! Wist je, dat wanneer je een moeder dochter geboortesieraad bestelt, je gebruik kunt maken van 10% setkorting!! Deze is al verrekend in de setprijs.

Hier vind je al onze moeder dochter geboortesieraden


GEBOORTESIERADEN MET GEBOORTESTEEN

Wist je dat je elk sieraad in onze shop uit kunt breiden met een geboortesteen van echt (half)edelsteen?! We selecteerden de prachtigste edelsteentjes, elk passend bij een sterrenbeeld voor aan jouw geboortesieraad. Een lief fijn steentje van 4 mm, facet geslepen voor een subtiele schittering, verwerkt in een mooi gouden of zilveren hangertje. Als je kiest voor een geboortesteen aan je geboortesieraad ontvang je een kaartje met de uitleg van de werking van het steentje bij je sieraad.


GEBOORTEBLOEM GEBOORTESIERAAD

Nog niet heel lang in onze collectie maar de lieve fijne geboortebloemen kunnen we voor je stempelen op een subtiel initiaalbedeltje of op een van onze naambedels. Een prachtige symboliek om het geboortesieraad extra waarde mee te geven. Wanneer je een geboortebloem laat stempelen op je sieraad ontvang je een kaartje bij je bestelling met de daarop de symboliek van de geboortebloem toegelicht.


DE MOOISTE HANDGEMAAKTE, GEPERSONALISEERDE GEBOORTESIERADEN VIND JE BIJ KLEINE ZUS

Hoe speciaal is het, dat we het, door jou met liefde en zorg uitgezochte gepersonaliseerde geboortesieraad, helemaal op maat, op bestelling, met de hand voor je maken. We steken extra veel liefde en zorg in onze gepersonaliseerde geboortesieraden! Alle letters en symbolen worden met de hand in de bedels gestempeld voor een uniek en origineel, gerpersonaliseerd geboortesieraad!


HOE KAN IK MIJN GEBOORTESIERAAD PERSONALISEREN?

Alle geboortesieraden zijn zelf, naar wens, samen te stellen en te personaliseren. Kies jij voor een handgestempelde gravering van de naam of geboortedatum? Of ga je voor een subtiele letter op een fijn bedeltje. Houd je meer van symbolen? Kies dan voor een geboortebloem of sterrenbeeld, of ander passend symbool op het geboortesieraad. Breid tot slot de symboliek van het sieraad uit met een lief, fijn geboortesteentje.


HET MOOISTE CADEAUTJE; EEN GEBOORTESIERAAD MET LIEFDE VERPAKT

Je hebt een prachtig geboortesieraad uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier handgemaakt. Als je het geboortesieraad cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle geboortesieraden van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloemetje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een cadeautje waarmee je zo op kraamvisite kunt.

 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel