MAAT ARMBANDJE


Je hebt een leuk baby armbandje gezien maar je weet niet goed welke maat je zou moeten kiezen? Lees dan vooral even verder.


OPMETEN 

Om er zeker van te zijn dat de armband mooi passend is kun je de pols of een andere armband of horloge opmeten.

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een liniaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of ander armbandje opmeten;
Kun je een goed passend horloge of ander armbandje opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.


STANDAARD MATEN

Voor alle sieraden maken we gebruik van standaard maten, passend bij de leeftijd. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor het sieraad is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat het sieraad goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat, voor baby’s, 1 cm erbij tellen, voor kinderen tot 2 jaar 1,5 cm, en voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen ongeveer 2 cm.

Kinderen 
Leeftijd: Maat armband:
Newborn 10 cm
0-6 maanden 11 cm
6 -12 maanden12 cm
12-24 maanden13 cm
2-3 jaar 14 cm
4 -5 jaar 15 cm
6 - tiener 16 cm
  
Dames 
Polsmaat;Maat armband:
14 cmXS 16 cm
15 cmS 17 cm
16 cmM 18 cm
17 cm L 19 cm
18 cmXL 20 cm
  
Heren 
Polsmaat;Maat armband:
17 cmXS 19 cm
18 cmS 20 cm
19 cmM 21 cm
20 cm L 22 cm
21 cmXL 23 cm

IK WIL DE ARMBAND PRECIES OP MAAT GEMAAKT HEBBEN

Wil je graag dat het armbandje precies past? Is je kindje bijvoorbeeld net geboren en wil je het armbandje vastleggen in een newbornshoot? Dan is 11 centimeter waarschijnlijk nog iets te groot. Geen probleem! Je kunt bij alle armbandjes ervoor kiezen om zelf de maat door te geven. Dan zorgen we dat het armbandje precies op maat wordt. 


HET ARMBANDJE IS TE GROOT OF TE KLEIN

Dacht je de juiste maat te hebben, blijkt het niet zo te zijn! Is ook helemaal geen probleem! Je mag het ambandje aan ons terugsturen en ik maak het kosteloos op de goede maat. We vragen je dan alleen de verzendkosten voor het terugsturen van het armbandje te vergoeden. Hiervoor kun je onze verstelservice bestellen en het armbandje retourneren volgens de instructies die erbij vermeld staan.


LIEFS MAAIKE & PAULINE

 

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel