EDELSTEEN ARMBAND


Wij zijn gék van edelsteentjes. Niet alleen zijn onze geboortesteentjes gemaakt van prachtig gefacetteerde (half) edelsteen, maar we zijn altijd op zoek naar de mooiste edelsteenkralen om te verwerken in onze ontwerpen. Hieronder lees je de belangrijkste edelstenen die we gebruiken en wat hun waarden en krachten zijn.


Edelsteen armband baby

Súper schattig natuurlijk zo'n armbandje met edelsteentjes bij zo'n klein baby'tje! Álle baby armbandjes van Kleine Zus worden geregen op extra sterk, professioneel, 49-draads RVS draad met een nylon coating waardoor een stevig en sterk baby armbandje ontstaat. Dat neemt niet weg dat voor kindjes onder de 3 jaar geldt dat het baby armbandje áltijd onder toezicht gedragen moet worden. We schreven een blog over de veiligheid van baby armbandjes, lees deze zeker even als je vragen hebt over veilige edelsteen armbandjes voor baby's


Edelsteen armband dames

Zoek jij een mooie dames armband met edelsteentjes? Kijk dan eens tussen onze armbandjes. Vooral edelsteen armbandjes met Maansteen, Rozenkwarts, Calciet en Rhodochrosiet zijn favoriet in de collectie voor dames.


Edelsteen armband heren

In de collectie edelsteen armbanden voor heren vind je prachtige bruin / gouden tijgeroog (een favoriet!), stoere zwarte opaal en rhodoniet. Stoere natuursteen armbanden die we helemaal op maat, met de hand voor je maken,


Edelsteen armband betekenis

Als je kiest voor een edelsteen armband is het natuurlijk wel zo leuk om te weten wat de betekenis achter de gebruikte stenen is. Als je iets verder scrollt kun je van elke edelsteen lezen wat de waarden en krachten zijn. Bij sommige edelsteen armbandjes ontvang je een kaartje met de uitleg van de werking van de edelsteen bij je bestelling.


Edelsteen armband met bedel

Wil jij de edelsteen armband extra symboliel meegeven? Kies dan voor een edeslteen armband met naam! De bedels aan de edelsteenarmband kunnen we personaliseren met een naam, datum of symbool naar keuze.


Edelsteen armband werking

Als je sterk gelooft in de werking van de waarden en krachten van de edelsteen is het handig om te weten hoe je de edelsteen armband dan moet dragen. Men zegt dat wanneer je een edelstenen armband aan je linkerhand draagt, je de positieve energie van de edelstenen tot je neemt. Wanneer je een edelsteen armabnd aan de rechterhand draagt zou dat bijdragen aan het verwijderen van negatieve energie.


Edelstenen armbanden Kleine Zus

BLOEDKORAAL

Wist je dat koraal traditioneel dé edelsteen is om te geven aan een pasgeboren kindje? Dat idee goten we in een nieuw jasje, helemaal anno nu. Bij Kleine Zus vind je een prachtige collectie bloedkoraal armbandjes in écht zilver of gold filled. Al in de Romeinse tijd werd bloedkoraal gebruikt voor babysieraden. Het zou het boze oog afwenden en een geneeskrachtige werking hebben. Koraal brengt tevens verlichting wanneer de tandjes van je baby doorkomen. Het bloedkoraal gebruikt in onze sieraden is een prachtige kwaliteit 100% legale diepzeekoraal.

MAANSTEEN

Maansteen staat voor hoop, maar ook voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Tevens is het een steen voor een "nieuw begin", maansteen is een steen van innerlijke groei en kracht. Het verzacht emotionele instabiliteit en stress, en stabiliseert de emoties. Wij gebruiken prachtig gefacaetteerde regenboogmaansteen met een mooie blauwe gloed in de steentjes.

ROZENKWARTS

Rozenkwarts is een prachtige subtiel zachtroze steen die staat voor het hart en de liefde. Het laat de onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart stromen en zorgt voor harmonie en liefdevolle vriendelijkheid. Op lichamelijk gebied is het een ideale steen bij te vroeg geboren baby’s en goede steen voor iedereen die een sterker of stabieler hart kan gebruiken.

ZONNESTEEN

En prachtige zachtroze steen met kleine peachy glittertjes 😍 Wij zijn er verliefd op! De naam verraadt het al een beetje maar deze staan staat voor licht en luchtigheid. Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie.

GOUDSTEEN

Goudsteen is een beetje de grote zus van de zonnesteen. Het betreft synthetisch glas met kleine koperen deeltjes. Deze prachtige roestbruine steen heeft duizenden gouden spikkeltjes in zich. De werking van goudsteen is gelijk met die van zonnesteen. Hij geeft kracht en energie, hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend.

SODALIET

Sodaliet is een heel mooi gevarieerd donkerblauw steentje. Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. 

AMAZONIET

Een azuurblauw edelsteentje wat ook wel de edelsteen van harmonie genoemd wordt. Het stimuleert harmonie in jezelf en met anderen.

RHODOCHROSIET

De favoriet voor babymeisjes, een subtiel poederroze steentje, prachtig facet geslepen! Rhodochrosiet stimuleert de doorbloeding, verbetert de bloedcirculatie en heeft een gunstig effect op de bloeddruk. De steen geeft universele liefde en zou helpen bij het aantrekken van liefdesrelaties

SERAFINIET

Een hele mooie olijfgroene steen met hier en daar een zilverachtige glans. Serafiniet heeft een krachtige werking op het lichaam en helpt het terugbrengen naar een gezonde toestand. Het heeft een positieve werking op hart, longen, de circulatie en de zuurstofopname van het bloed en de opname van voedingsstoffen. Serafiniet kan ondersteunend werken bij chemotherapie en kanker.

LABRADORIET

Prachtig zachtgrijs met een blauwe gloed. Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt de aura tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

CALCIET

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Wij werken met gegoten calciet. De stof van het gesteente is in poedervorm verwerkt tot een kraal. De pure vorm van het gesteente is te zwak om te gebruiken in een duurzaam sieraad. 

SERPENTIJN

Een mooie olijfgroene kraal. Van Serpentijn wordt gezegd dat dit gesteente een reinigende en ontgiftende werking heeft.

ZOETWATERPAREL

Prachtige cremekleurige echte AA kwaliteit zoetwaterparels met een mooie glans. Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Zoetwaterparel sieraden stimuleren eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt bij stress en negatieve emoties.

KUNZIET

Onze favoriete lila edelsteen! Kunziet stelt je hart open voor de energie van liefde. Liefde in de hele breedte van het woord, liefde tussen mensen en liefde voor de mensheid, planten, dieren, mineralen en het universum. Daarnaast versterkt Kunziet de bloedsomloop en de hartspier en is het ook goed tegen zenuwaandoeningen, verlicht epilepsie en gewrichtspijn en stimuleert het immuunsysteem.

SPINEL

Een diepzwart steentje met een fantastische schittering! Spinel zou vernieuwend en verjongend werken en wordt ook wel de ‘steen der onsterfelijkheid‘ genoemd.

TIJGEROOG

Een gave bruin / gouden, glanzende steen. Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan.

ZWARTE OPAAL

De zwarte opaal is een hele mooie zwarte steen die als je hem tegen het licht houdt wat licht blauw doorschijnend lijkt te zijn. Het is een beschermende en activerende steen. Opaal maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en maakt trouw en loyaal

(DALMATIER, IMPERIAL) JASPIS

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. 

RHODONIET

Rhodoniet is een zwart/rode, geaderde steen. Van de werking van Rhodoniet wordt gezegd dat het de gemoederen kalmeert en positieve situaties aantrekt. Daarnaast zou Rhodoniet ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderen.

AGAAT

Agaat is een veel voorkomende steen in tal van kleuren met banden of een vlekkenpatroon. Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

GROENE JADE

Groene jade is een mooie helder- tot donkergroene steen. Men zegt dat dit een beschermende steen is en dat deze geluk, voorspoed, succes en rijkdom aantrekt. Het zou helpen beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid.

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel