per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 65 resultaten
  • 1
  • 2

DE MOOISTE MAMA ARMBANDEN VAN KLEINE ZUS


Je bent mama, misschien net geworden of juist al langere tijd. Herken je ook dat gevoel van diepe verwondering voor die intense liefde die je kunt voelen voor je kind? Ik blijf het zo bijzonder vinden, die kleine mensjes, mijn kinderen.... Nog elke dag ben ik intens dankbaar voor het feit dat ik mama mag zijn van drie lieverds. Ik geniet van het beleven van de ontwikkeling van mijn kinderen, van een hulpeloos wezentje tot zelfstandige volwassene, met alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen. Hoe bijzonder is het om een mooi sieraad te dragen die deze diepe verbintenis met je kinderen symboliseert?! Met de mama armbanden van Kleine Zus word je elk moment van de dag herinnerd aan de bijzondere band met je kinderen. 


MAMA ARMBAND GOUD | GOLD FILLED

Voor onze gouden mama armbanden maken we uitsluitend gebruik hoogwaardige, hypoallergene gold filled onderdelen! Wist je dat gold filled voor 5% uit goud bestaat in tegenstelling tot 0,05% goud in gold plated sieraden? Jouw mama armband heeft dus een dikke, slijtvaste laag goud en kan daardoor bij juist gebruik, een leven lang mooi blijven! Wil je meer lezen over wat gold filled precies inhoudt? We schreven er een blog over. 


MAMA ARMBAND ZILVER | .925 ZILVER

Onze zilveren mama armbanden zijn helemaal gemaakt van écht .925 (sterling) zilver.


PERSONALISEER JOUW MAMA ARMBAND

Bij kleine zus vind je uitgebreide mogelijkheden om jouw mama armband  te personaliseren. Zo kun je geboortesteentjesextra bedels en symbolen toevoegen. Geboortebloemensterrenbeelden of een lieve symboliek die je mee wilt geven aan de mama armband? Geen probleem. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes.  


DE NAAM OP JOUW MAMA ARMBAND

De namen en symbolen op jouw mama armband slaan we, met de hand, letter voor letter, in de bedel. We werken met slagletters  voor een unieke, authentieke look. 


OPMETEN MAMA ARMBAND

Om er zeker van te zijn dat de mama armband mooi passend is kun je de pols of een ander armbandje of horloge opmeten.

Pols opmeten;
Neem een meetlint en meet strak om de pols. De strak gemeten maat is de polsmaat. Heb je geen meetlint? Neem dan een touwtje en meet hiermee strak om de pols, je kunt de lengte daarna nameten met een lineaal of rolmaat bijvoorbeeld. 

Horloge of ander armbandje opmeten;
Kun je een goed passend horloge of ander armbandje opmeten? Dat is ook prima. Leg de armband of het horloge open, plat op een vlakke ondergrond. Meet de totale lengte. LET OP; Om tot de juiste maat te komen dien je eventuele overlap in de sluiting van de lengte af te trekken.


MAAT MAMA ARMBAND

Voor alle mama armbanden maken we gebruik van standaard maten. Het kan echter zo zijn dat de pols van degene waarvoor de armband met naam, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat de mama armband goed past kun je de pols opmeten en bij deze maat ongeveer 2 cm optellen.  HEB JIJ GEEN STANDAARD MAAT? GEEN PROBLEEM! We maken alle armbanden op maat met de hand, dus geef jouw polsmaat door bij je bestelling en we maken de mama armband mooi passend!

Standaard maten

Dames

 

Polsmaat:

Maat armband:

15 cm

S 17 cm

16 cm

M 18 cm

17 cm

L 19 cm

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel