Sorteer op

Goed om te weten over een baby armbandje jongen van kleine zus

Kleine Zus heeft een brede collectie baby armbandjes voor jongens; voor ieder wat wils! Voor de collectie baby armbandjes voor jongens maak ik gebruik van verschillende, hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een stevig en sterk eindresultaat. Dat neemt niet weg dat voor jongens onder de 3 jaar geldt dat de jongens armband áltijd onder toezicht gedragen moet worden.  Losse onderdelen worden aan de jongens armband gesoldeerd waardoor deze niet zomaar los kunnen raken. Zoek je een jongens armband met naam? Alle jongens armbanden zijn uit te personaliseren met naam en eventueel datum.

Maat baby armband Jongens

Voor alle sieraden maak ik gebruik van standaard maten, passend bij de leeftijd van het kind. Het kan echter zo zijn dat het polsje van het kindje waarvoor het sieraad is, net wat smaller of breder is. Als je zeker wilt weten dat het sieraad goed past kun je het polsje opmeten en bij deze maat voor baby’s 1 cm erbij tellen, voor kinderen tot 2 jaar 1,5 cm en voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen ongeveer 2 cm.

Standaard maten

Kinderen

 

Leeftijd:

Maat armband:

0-6 maanden

11 cm

6-12 maanden

12 cm

12-24 maanden

13 cm

2-3 jaar

14 cm

4-5 jaar

15 cm

6-7 jaar

16,5 cm

Een baby armbandje jongen van Kleine Zus; Een uniek en origineel cadeau voor een geboorte of doop!

Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau voor een doop of geboorte, wat een blijvende herinnering zal vormen voor deze bijzondere gebeurtenis? Dan zit je helemaal goed met een stoere baby armband voor jongens.

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel