Sorteer op

Geboorte kettingen van Kleine Zus


Er is ongetwijfeld een baby'tje geboren en jij bent op zoek naar een mooie geboorte ketting om deze bijzondere gebeurtenis te vereeuwigen in een prachtig, met liefde uitgezocht sieraad. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze collectie geboorte kettingen is uitgebreid en de mogelijkheiden zijn oneindig 🤍


GEBOORTE KETTING MET GEBOORTESTEEN

Wist je dat je elke ketting in onze shop uit kunt breiden met een geboortesteen van echt (half)edelsteen?! We selecteerden de prachtigste edelsteentjes, elk passend bij een sterrenbeeld voor aan jouw geboortesieraad. Een lief fijn steentje van 4 mm, facet geslepen voor een subtiele schittering, verwerkt in een mooi gouden of zilveren hangertje. Als je kiest voor een geboortesteen aan je geboorteketting ontvang je een kaartje met de uitleg van de werking van het steentje bij je sieraad.


GEBOORTEBLOEM GEBOORTE KETTING

Nog niet heel lang in onze collectie maar de lieve fijne geboortebloemen kunnen we voor je stempelen op een subtiel initiaalbedeltje of op een van onze naambedels. Een prachtige symboliek om de geboorteketting extra waarde mee te geven. Wanneer je een geboortebloem laat stempelen op je ketting ontvang je een kaartje bij je bestelling met de daarop de symboliek van de geboortebloem toegelicht.


EEN GOUDEN GEBOORTE KETTING

Met al het aanbod in geboorte kettingen kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig kiezen is. Kies je voor echt goud? Heel mooi, maar ook heel kostbaar. Een mooi alternatief voor echt goud is gold filled. Gold filled geboorte kettingen bestaan voor 5 % uit echt goud in tegenstelling tot gold plated sieraden die slechts 0,05% goud bevatten. Gold filled geboorte kettingen zijn dan ook waterproof en kunnen een leven lang mooi blijven bij juist gebruik! Gold filled kettingen zijn hypoallergeen.


EEN ZILVEREN GEBOORTE KETTING

Misschien past een echt zilveren geboorte ketting beter bij degene voor wie je het cadeautje koopt? Bij Kleine Zus maken we alleen gebruik van echt door en door zilveren onderdelen waardoor een stevig, sterk, duurzaam sieraad onstaat wat een leven lang mooi blijft en dag en nacht gedragen kan worden.


DE MOOISTE HANDGEMAAKTE, GEPERSONALISEERDE GEBOORTE KETTINGEN VIND JE BIJ KLEINE ZUS

Hoe speciaal is het, dat we de, door jou met liefde en zorg uitgezochte gepersonaliseerde geboorte ketting, helemaal op maat, op bestelling, met de hand voor je maken. We steken extra veel liefde en zorg in onze gepersonaliseerde geboorte kettingen! Alle letters en symbolen worden met de hand in de bedels gestempeld voor een unieke en originele, gerpersonaliseerde geboorte ketting!


HET MOOISTE CADEAUTJE; EEN GEBOORTE KETTING MET LIEFDE VERPAKT

Je hebt een prachtige geboorteketting uitgezocht en wij hebben het speciaal voor jou, met heel veel
liefde en plezier handgemaakt. Als je de ketting cadeau gaat geven wil je die zorg en aandacht graag terugzien. 

Alle geboorte kettingen van Kleine Zus worden verpakt in een mooi, ecologisch sieradendoosje met daarin een katoenen bewaarzakje en kwaliteitsgarantie én niet te vergeten een lief droogbloemetje voor een extra feestelijke touch.  Tot slot wordt het sieradendoosje zorgvuldig verpakt tot een prachtig cadeautje!

© 2016 - 2024 Kleine Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel